YX 7-Eleven åpnet med nytt konsept

Torsdag den 13. oktober åpnet YX 7-Eleven Nygårdskrysset ved Vinterbro offisielt i ny drakt. Dette er den første stasjonen som har blitt oppgradert med det nye konseptet.

Publisert Sist oppdatert

­– Vi skal være den foretrukne pauseplass langs veien, og en energistasjon som gir påfyll både til kundene og bilen deres. Det forteller regionsjef for YX7-Eleven, Inge Sleire i en pressemelding.

Satser stort

Ombygningen av Nygårdskrysset en del av et større pilotprosjekt der i alt tre stasjoner har blitt pusset opp i løpet av høsten. Mye er nytt.

– Nå får kundene et bredere utvalg av ferske varer, nysmurte og sunne brød- og bakervarer, og ferskpressede juice og smoothie fra vår egen serie Gangbar, forteller Sleire og fortsetter:

– Vi satser på sitteplasser både ute og inne for å gi kunden en mye bedre opplevelse når de spiser måltidet sitt hos oss. I tillegg har vi lekeplass for barn og en helt egen «råneplass».

Kjeden satser også på varmmat i større grad enn før. I tillegg har det blitt mindre plast og mer bærekraftige emballasje.

Oppgraderer videre

Prosjektet er en del av en større satsning på YX 7-Eleven stasjoner hos Reitan Convenience Norway.

– Vi skal evaluere pilotprosjektet grundig, og ta med oss det som fungerer videre. Vi har planer for videreutvikling av kjeden og oppgraderinger igjennom 2023, avslutter Sleire.

Powered by Labrador CMS