Annonse

Nå kan du bestille Big Mac på mobilen

Denne uken ruller McDonald’s ut mobilbetaling og -bestilling til alle sine restauranter. Gjennom McDonald’s-app-en har du nå mulighet til å bruke mobilen til å bestille mat på din lokale McDonald’s.

– Det har lenge vært målet å utvide app-en til også å kunne ta imot bestilling og betaling, men denne våren skjønte vi at det hastet. Endelig lanserer vi mobilbetaling og -bestilling i samtlige McDonald’s-restauranter landet over. Vi er veldig spente på hva kundene våre synes om den, sier Børre Kleivan, administrerende direktør for McDonald's i Norge.

Administrerende direktør for McDonald's i Norge. Kilian MUNCH

Positivt smittevernstiltak

Denne våren har kundene satt ekstra pris på muligheten til å kjøpe mat gjennom Drive-Through og ikke minst hjemlevering, for å kunne vise hensyn og holde avstand til andre folk.

Nå håper McDonald’s at enda flere kjøper sin favorittmeny nå som det også tilrettelegges for å bestille og betale fra egen mobil.

– Ikke bare er dette en enkel og fleksibel løsning, men også et positivt smittevernstiltak. Man kan både bestille mens man er på vei til restauranten, men også forhåndsbestille til et tidspunkt man vet at man kommer til å være ved restauranten. Dette gir en mye mer fleksibel bestillingsprosess og gjør at du slipper å tilbringe tid i lobbyen, sier Kleivan.

Annonse
Annonse
Annonse