Våren 2021 bygde Circle K i Stavern om stasjonen. Etter det har de hatt en formidabel vekst i burgersalget. Til tross for vinterstid har det også gått unna med store mengder iskrem.
I denne utgaven kan du lese om Pizzabakerens kraftige vekst de siste fem årene. Vi har også besøkt årets Mixival og en lokal Circle K i Stavern som gjør det godt med burgere og iskrem etter ombygging.
Kandidatene blir stemt frem av ansatte og kjøpmenn i MIX-kjeden. Vinneren engasjerer, inspirerer og deler av sin kunnskap som hjelper andre kjøpmenn i utvikling i det daglige.
Nå har vi fått nye nettsider og i den forbindelse kan det oppstå uregelmessigheter. Vi jobber med overgangen i disse dager og ber om forståelse for at ikke alt er på plass denne uken.
Som abonnent på Convenience får du tilgang på alle våre pluss-saker og digitale arkiv. Her har vi lagret alle utgaver av Convenience fra og med 2017. Men først må du registrere deg som digital leser/bruker.
Endelig ser vi en lysning i form av at pandemien ikke er fullt så farlig. Samtidig blir vi påvirket av nyhetsbildet der en nasjons handlinger, og kanskje en manns handlinger, påvirker hele verden.
Den 1. juli i 2021 ble Umoe Restaurants solgt til Jordanes AS og det nye navnet ble Dely. Her har de med seg de sterke og ledende kjedekonseptene som Peppes Pizza, Starbucks og Fridays. Etter en stor og krevende runde med opprydding, ser det langt lysere ut for Dely.
Hennig-Olsen Is lanserer i år en ny plantebasert pinneis med smak av salt karamell. Idyll er en nyutviklet plantebasert iskrembase med kremete konsistens.