– Vi skal fylle opp verktøykassen

Publisert: 7. februar 2019 kl 10.17
Oppdatert: 7. februar 2019 kl 10.17

24. til 26. september inviterer fagbladet HMS-magasinet og fagpresseforlaget Ask media as til Treffpunkt HMS 2019.

Nykommeren blant HMS-konferansene har en ambisjon om å fylle opp verktøykassen til hver enkelt deltaker gjennom et solid og bredt sammensatt faglig innhold.

Ny kunnskap

Vårt mål er å gi deltakerne økt kunnskap og ny inspirasjon til å bidra på en enda bedre måte i egen virksomhet, sier avtroppende redaktør Jan Tveita og påtroppende redaktør Geir Christiansen i HMS-magasinet.

Tveita overlater redaktørstolen i HMS-magasinet etter å ha sittet i den i over 20 år.

Saken fortsetter under annonsen

Jeg overlater roret til Geir Christiansen i trygg forvissning om at skuta er på rett kurs og i de beste hender, sier Jan Tveita om redaktørskiftet i HMS-magasinet.

Dyktige foredragsholdere

Bidragsyterne i Treffpunkt HMS er hentet fra ulike deler av arbeidslivet nettopp for at deltakerne skal kunne få innblikk i situasjoner som man samtidig får verktøy til å løse.

Dette er en helt unik mulighet til å få påfyll fra svært dyktige foredragsholdere om aktuelle temaer, sier sjefredaktør i Ask media, Pål Sønsteli.

Første par ut er

P4-programleder Michael Andreassen

og hans tidligere sjef
Saken fortsetter under annonsen

Per Henrik Stenstrøm

. Hva skjer når sjefen får vite sannheten om programlederens alkoholmisbruk? På Kiel-ferja serveres historien fra begge sider.

Dag 1

Trond Hammer

var første politimann fra Delta-styrken som gikk i land på Utøya 22. juli 2011. Men det var først da han var på sykkeltur sommeren 2015 at livet tok en dramatisk vending. Han forteller sin versjon om hvor viktig støtten fra arbeidsgiveren har vært.

Kay Ellingsen

jobber spesielt med forbedring og utvikling av mennesker gjennom prosesser. Han kommer med en rekke nyttige tips til hvordan du kan holde sykefraværet nede i egen organisasjon.
Saken fortsetter under annonsen

Merethe Ulveseth

er bedriftsjordmor i Salutis HMS og forsøker å gi svar på spørsmål knyttet til sykefravær blant gravide: Hvem er den gravide? Hvordan responderer de på ledelse? Hva er det som virker?

Dag 2

Trond Grønvold

skal både holde i trådene gjennom konferansen og være bidragsyter. Som daglig leder i Salutis HMS vil han snakke om samhandling og konflikter.

Kolbjørn Jensen

tar utgangspunkt i at de fleste som er borte fra jobben ikke er syke. De velger å bli borte av årsaker vi kan gjøre noe med men vil vi gjøre noe med det? Han dykker ned i fraværsbildet, ser på bransjer, typer og særegenheter.
Saken fortsetter under annonsen

Siste par ut blir

Fredrik Aasebø og Jon Nerheim fra Røde Kors Førstehjelp

. Sammen har de mer enn 20 års erfaring fra bransjen. De skal fortelle om hvordan flere bedrifter kan benytte hjertestarterberedskapen til å ta et samfunnsansvar, og hvordan de har bidratt til å redde flere liv.

Les mer på treffpunkthms.no

 

Ledige stillinger – Conveniencejobb