Del først sixpacken i to. Deretter kan du vri av boksene.

Fjernet boksplast - vant miljøpris

Publisert: 20. november 2018 kl 11.12
Oppdatert: 20. november 2018 kl 11.12

Ringnes lanserte den nye emballasjeløsningen «Snap Pack» på alle Carlsbergboksene i september, og sammen med Carlsberg i Storbritannia var Ringnes først i verden til å ta i bruk limteknologien som holder boksene sammen uten bruk av plast.

Siden lanseringen har den smarte forpakningen fått massiv oppmerksomhet verden over, og nå, bare to måneder etter lansering, mottok bryggeriselskapet den prestisjetunge miljøprisen på World Beverage Innovation Awards for beste miljøinitiativ.

- Denne prisen gleder oss veldig. Vi er utrolig stolte av denne emballasjeløsningen. Vi fjerner unødvendig plast uten at det forringer brukeroppleverlsen. Mer miljøvennlig kan det ikke bli. Dette er et godt eksempel på at det meste er mulig å få til på en bærekraftig, effektiv og god måte dersom man våger å tenke litt alternativt, sier administrerende direktør Anders Røed i Ringnes.

Istedenfor å bruke plastemballasje, er boksene limt sammen med nedbrytbart lim som hverken er farlig for mennesker, dyr eller planter. Bare i Norge alene sparer den nye six-packen miljøet for 17 tonn plast i året.

Gammel og ny design, med og uten plast.
Saken fortsetter under annonsen

- Planen er å ta i bruk denne løsningen på alle våre bokser. Det vil i så fall gi Ringnes en årlig plastbesparelese på hele 170 tonn, avslutter Røed entusiastisk.

(Pressemelding)

Ledige stillinger – Conveniencejobb