Annonse
Foto: Sot

Sot bar & burger åpnet på Majorstua

Sot har lykkes godt med avdelingen på Solsiden i Trondheim.

- Sot bar & burger er blitt en populær merkevare i Trondheim og Hammerfest, og vi mener konseptet har potensial til å bli like populært andre steder i landet, sier Simen Heie Torgersen i en pressemelding.

Sot bar & burger ble startet opp av restaurant- og kafé-gründerne Svein Roger Torgersen og Lars Lian i Trondheim i 2014.

I 2018 ble konseptet solgt til Bitastad-konsernet, som også eier Big Bite, Jordbærpikene, Sabrura Sticks og Sushi. Og ytterligere vekst er definitivt på agendaen for konsernet.

Sot-kjeden har ambisjon om å åpne fem nye restauranter i 2021, men ikke nødvendigvis i de største byene. En god beliggenhet der folk ferdes, og hvor det er lett å stikke innom, er det viktigste ved valg av beliggenhet.

I tillegg til et godt utvalg av smakfulle burgere, kan Sot by på et svært bredt utvalg av ulike øl-sorter.

- Menyen vår egner seg veldig godt for take away, og det har bidratt til at koronaen ikke har rammet oss like hardt som resten av bransjen, sier Torgersen, som likevel har merket korona-krisen som har rammet verden og Norge i 2020.

På grunn av pandemien har ekspansjonsplanene blitt noe forsinket ifølge adressa.no.

Burger-kjeden har likevel stor tro på at både eksisterende avdelinger og nye vil gjøre det godt i tiden fremover. Målet er å være klare til å ta imot gjestene når samfunnet igjen normaliserer seg og åpner mer opp.

Annonse
Annonse
Annonse