Annonse

Lucky Bowl utvider i Oslo

- Vi har lenge vært på jakt etter å overta Veitvet Bowling Center i Oslo, sier gründer, Rune Skandsen.

- Nå er vi endelig i mål, leieavtalen er signert og vi har dermed sikret oss Norges største bowlinghall. Vi overtar denne bowlinghallen 1. juni i år. Lokalet er helt perfekt for vårt konsept og vil inneholde en stor restaurant, bar, bowlingbaner og flere nye aktiviteter. Med tanke på våre øvrige etableringsplaner i Oslo, kunne vi ikke funnet noen bedre plass å etablere oss, fortsetter Skandsen.

Lucky Bowl ble Årets kunde i ASKO Servering. Rune Skandsen t.v. og Eimund Tharaldsen mottok prisen på vegne av kjeden.

- Veitvet setter oss på kartet i Oslo, men vi har mye mer på gang i hovedstaden.

Lucky Bowl åpnet sin første avdeling i Stavanger 2015. Året etter åpnet avdelingene i Bærum, Drammen og Kristiansand. I 2017 har Sandnes, Asker, Lørenskog, Kongsberg, Ski, Bergen og Stavanger har fått ytterlige en Lucky-avdeling hver. Kjeden har også i 2017 etablert seg i Stockholm, og planlegger 5-6 nye restauranter med bowlingbaner i 2018. I april står en ny avdeling i Bryne for tur. I tillegg er Lucky Bowl også eier av den populære restauranten Harbour Café & Bowl i Stavanger sentrum.

Daglig leder for Lucky Bowl Norge, Eimund Tharaldsen, gleder seg til og åpne dørene på Veitvet før sommeren. Han kan røpe at det blir en storsatning hvor det meste blir revet ut og bygget opp på ny. Dette restaurantkonseptet vårt har en større meny, og et stort fokus på skreddersydde helaften-pakker som er rettet mot grupper og bedrifter.

- Her på Veitvet skal vi ta alt litt lengre og lage alt litt bedre. Dette blir absolutt en storsatsning.

Lucky Bowls utvikling har blitt lagt merke til, og sist uke ble de kåret til årets kunde av Asko og NorgesGruppen - blant deres ca 14 000 kunder. Dermed har året fått en bra start for gutta med bowlingkulene.

Annonse
Annonse
Annonse