Annonse
Markedssjef i Burger King, Heidi Moss (i midten), er fornøyd med at ladestasjonene nå skal åpnes. Her sammen med medarbeider Betina Stensrud og franchisetaker Deepak Sharma, fra Burger King Horten. Foto: Monique Berntsen

Nå kan du lade elbilen hos Burger King

Den nye elbilsatsingen starter i Horten. Her åpnet første ladestasjon på Burger King ved Linden Park 24. juni.

Rune Sandvik i King Food/Burger King. FOTO: KARINE H. HENRIKSEN

- Dette er bare starten på en større satsing. Det siste året har vi åpnet mange restauranter langs veien, og flere er planlagt. Vi opplever stor pågang på restaurantene våre, både i Drive-Thru og av besøkende inne restaurantene. Nå vil vi gi våre gjester muligheten til å lade bilen sin mens de nyter et godt måltid, forteller administrerende direktør i Burger King, Rune Sandvik.

- Vi har lyst til å gjøre pausene langs veien bedre, og nå kan du få grønn strøm og flammegrillet Whopper hos oss. Vi har også lekerom hvor barna kan få strekke på bein og armer mens bilen lader. Slik blir kjøreturen for familien litt enklere, fortsetter han.

Viktig samarbeid for elbilister

Grønn Kontakt er meget fornøyd med å etablere den første ladestasjonen hos Burger King.

- Burger Kings restauranter er plassert på Norges mest attraktive steder for å sette opp ladestasjoner, og vil komplementere vårt allerede landsdekkende hurtigladenettverk. Vi er opptatt av gode servicetilbud mens man lader bilen hos oss, og at våre kunder kan få en god matopplevelse samtidig som bilen lades opp er svært gledelig, sier Ole Henrik Hannisdahl, daglig leder i Grønn Kontakt.

Større og raskere ladestasjoner hos Burger King

- Elbilmarkedet er i rask utvikling, og det introduseres stadig nye bilmodeller med større batteri og mulighet for raskere lading. For å møte denne utviklingen etablerer Grønn flere ladestasjoner med 150kW ladere, og de første vil komme hos Burger King, forteller Hannisdahl.

Flere stasjoner er planlagt i år

- Vi har 14 ladestasjoner planlagt etablert på våre restauranter i år sammen med Grønn Kontakt, men vi har ikke tenkt til å stoppe med det. Hurtigladerne vil bli en naturlig del av vår satsing fremover. Vi i Burger King er stolte over å kunne bidra til å gjøre det enklere å ha elbil her i Norge, sier Sandvik.

FAKTA:

  • Grønn Kontakt etablerer 14 hurtigladestasjoner hos Burger King i år
  • Laderne som settes opp er både 50 kW og 150 kW
  • For å lade kan du benytte ladebrikke, Grønn Kontakt app eller sms

Om Grønn Kontakt

Grønn Kontakt er en nasjonal operatør av ladestasjoner som tilbyr lading langs veien, på arbeidsplasser, parkeringsplasser og i sameier. Selskapets hovedaksjonærer er Statkraft og Agder Energi. Grønn Kontakt drifter over 230 offentlige hurtigladestasjoner over hele. Selskapet har partneravtaler med Umoe Resturants, Coop, Olav Thon Gruppen og Circle K.

 

Annonse
Annonse
Annonse