Annonse
Sverre Helno i Umoe Restaurants, og Ole Henrik Hannisdahl i Grønn Kontakt.

Stor utbygging av ladestasjoner langs norske veier

- Burger King er nå Norges største fast-food kjede med 73 restauranter, og vi er godt plassert langs de mest trafikkerte strekningene i landet. Det er naturlig at vi videreutvikler disse stedene i takt med de samfunnsendringene som skjer rundt oss for å skape størst mulig gjesteverdi, sier Sverre Helno, konserndirektør i Umoe Restaurants. 

- Vi ønsker at flest mulig av våre gjester skal få mulighet til å lade sine biler, samtidig som de får noe godt å spise. Vi bidrar gjerne til at grønn energi blir minst like tilgjengelig som fossilt brennstoff, og avtalen med Grønn Kontakt sikrer oss en profesjonell samarbeidspartner i arbeidet med å etablere flere ladestasjoner, sier Helno. 

Utbyggingen starter nå

De første nye hurtigladestasjonene som Grønn Kontakt skal bygge, er planlagt å være i drift i løpet av høsten 2018.

Grønn Kontakt har i dag over 200 hurtigladestasjoner over hele Norge, og har fra før et veletablert samarbeid med Coop, Olav Thon Gruppen og Circle K. Selskapet etablerer i år også ladestasjoner i Sverige.

- Dette er en svært viktig samarbeidsavtale for oss. Avtalen gir oss tilgang til noen av Norges mest attraktive steder for å sette opp ladestasjoner, og vil forsterke vårt allerede landsdekkende ladenettverk. Vi er opptatt av gode servicetilbud mens man lader bilen hos oss, og at våre kunder kan få en god matopplevelse samtidig som bilen lades opp. Det sparer gjestene for tid samtidig som det skaper en ekstra gjesteverdi, sier Ole Henrik Hannisdahl, daglig leder i Grønn Kontakt.

Annonse
Annonse
Annonse