Annonse

Burger King skal levere med Just Eat

Foto: Burger King

Burger King satser stort på hjemlevering. Nå gjøres den berømte Whopperen tilgjengelig for enda flere, når Burger King åpner for levering med Just Eat. Trondheim er først ut i Norge.

Burger King Tungasletta i front

- Hjemlevering har blitt veldig viktig for oss. Just Eat vil hjelpe med å gjøre Burger King tilgjengelig for enda flere gjester sier restaurantsjef ved Burger King Tungasletta, Steffen Elnan.

Burger King Tungasletta er en av de tre restaurantene som åpner leveringen, mandag 10. februar. Også Bent-Yngve Skjeldam og Monika Skjeldam driver hver sin Burger King i Trondheim, og gleder seg over det nye samarbeidet.

- Vi er veldig glad for å ha fått på plass et samarbeid med Just Eat. De er godt etablert her i byen. Nå gleder vi oss til å kunne levere flammegrillet burger hjem til enda flere sultne trøndere, sier restaurantsjef ved Burger King Munkegata, Bent Yngve-Skjeldam

- Vi går i gang med levering via Just Eat fra mandag 10. mars. Jeg har stor tro på at dette er noe folk ønsker seg, og at det blir en suksess, sier Monika Bruun Skjeldam, som er restaurantsjef ved Burger King City Syd.

Etter at samarbeidet har startet i Trondheim, er planen å rulle ut til enda flere steder i Norge.

Viktig samarbeid for Just Eat

- Vi er veldig stolt av å kunne lansere et samarbeid med en stor aktør som Burger King. Det vil bety mye for oss, sier Odd Sitan Gullhav i Just Eat.

Til å begynne med kan sultne kunder bestille mat fra fire restauranter i Trondheim.

Uansett om du vil ha en Whopper eller annet snadder fra Burger King-menyen, kan maten bestilles på just-eat.no eller i appen med samme navn.

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Annonse
Annonse
Annonse