(Foto: Glenn Meling)

BURGER KING åpner ny restaurant på Norheim

Publisert: 9. mai 2018 kl 13.04
Oppdatert: 9. mai 2018 kl 13.04

Restauranten har 84 sitteplasser inne, en flott uteplass og et stort fint lekerom for barna. Restauranten ligger på Norheim handelsområde, og åpningstidene er satt til mandag til søndag klokken 10:00-23:00.

- Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 71 i Norge, og kommer tilbake til Haugesundstraktene der vi tidligere var i god drift. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått et dyktig team til å styre den. De vil sørge for gode gjesteopplevelser, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Rune Sandvik i King Food AS. (Foto: Karine H. Henriksen)

Restauranten blir bygget i en helt ny stil en stil som gir en moderne, varm og koselig atmosfære.

- Vi har også utrustet restauranten med betalingsautomater som gir gjestene våre en enkel og smidig bestilling og betalingsopplevelse.

Saken fortsetter under annonsen

Kristina Thorbjørnsen, med lang erfaring som leder i dagligvarebransjen, skal drive den nye restauranten. Hun sier følgende om nyåpningen:

-

Jeg er glad og stolt over ansettelsen etter en lang og intens prosess, og gleder meg til å ta fatt på jobben. Det er en stor tillitserklæring og et privilegium å få anledning til å lede så mange dyktige mennesker, og jeg har som mål å skape et godt og entusiastisk arbeidsmiljø for å gi gjestene det aller beste Burger King har å by på

.

Restauranten vil tilsammen ha rundt 25 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.

Kristina Thorbjørnsen, sammen med driftssjef Gry Bramsen, har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King på Norheim. Teamet har hatt god opplæring på andre avdelinger slik at de er klare til den store åpningen.

Fakta:

Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav

Saken fortsetter under annonsen

129 i Sverige,

71 i Norge og

47 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no. Burger King er en del av Umoe Restaurants.

Umoe Restaurants

er Skandinavias ledende restaurantkonsern med en årlig omsetning på rundt 4,7 milliarder kroner og 9000 medarbeidere fordelt på over 400 restauranter og kaféer i Skandinavia. Umoe Restaurants driver kjeder som Starbucks, Peppes Pizza, Burger King, TGI Friday's og Blender som blant annet består av Cafe Opus, La Baguette og Eataly. I 2018 lanseres Leon som er fremtidens fast food restaurant. Umoe Restaurants er eid av Umoe AS, hvor majoritetseier er Jens Ulltveit-Moe og hans familie. Sammen med HMSHost eier Umoe Restaurants også HMSHost-Umoe Food & Beverage Company som drifter serveringssteder på flere flyplasser i Norge. www.umoerestaurants.com

 

Ledige stillinger – Conveniencejobb