Burger King åpner på Lillehammer

Publisert: 31. oktober 2019 kl 14.44
Oppdatert: 31. oktober 2019 kl 14.44

Det var over 100 som ønsket jobb på den nye Burger King restauranten i Lillehammer. Nå er det ansatt 35 nye medarbeidere fordelt på heltid og deltid, og de gleder seg til åpning.

- Det er veldig moro at så mange ønsker å være med på dette. Jeg er veldig fornøyd med det endelige teamet. Noen har erfaring fra tidligere, mens andre har sin aller første jobb her hos oss. De aller fleste er fra Lillehammer-området. Nå er alle de nye medarbeiderne ferdig med innledende trening og opplæring, og klare for å servere flammegrillet Whopper, sier daglig leder Sara Amin.

Sara er 32 år og kommer med 10 års erfaring fra McDonald's. Nå er hun klar for større ansvar som daglig leder for restauranten på Lillehammer.

- Å servere flammegrillede burgere fra Burger King var et naturlig neste steg for meg. Men det kommer med et stort ansvar. Heldigvis har jeg et bra team i ryggen, i tillegg til en splitter ny og flott restaurant, sier Sara.

Burger King Lillehammer ligger godt plassert i et viktig knutepunk, med avkjørsel rett fra E6.

Saken fortsetter under annonsen

- Restauranten har plass til over 130 gjester, med inne- og uteservering. Vi har både Drive Thru og selvbetjeningskiosker og lekerom. I tillegg kan man lade elbilen sin her, forteller Sara stolt.

Ledige stillinger – Conveniencejobb