Annonse

Ber forbrukere sjekke flaskeetiketten på Carlsberg Alcohol Free

Partiet er kun solgt den siste uken, og Ringnes har oversikt over butikkene som har mottatt de aktuelle varene. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Feilen på emballasjen ble oppdaget av butikkmedarbeidere i forbindelse med vareplassering. Ringnes har gjennomført interne undersøkelser, og mest sannsynlig er det kun snakk om noen få brett som har feilmerket pappbeholder.

Feil pappbeholder

Slik skal en sixpack Carlsberg Alcohol Free se ut. Godt merket og med hvit kork.

-Flaskene er riktig merket. Utfordringen er at de har havnet i feil pappbeholder. Vi kontakter nå de butikkene som har mottatt varer fra det aktuelle partiet. Produktet blir sperret for salg i kassen inntil de er sjekket og klarert, sier kommunikasjonssjef i Ringnes, Nicolay Bruusgaard.

Han ber alle forbrukere som har kjøpt Carlsberg Alcohol Free den siste uken om å sjekke at flaskene faktisk er merket alkoholfrie.

Hvit kork

Den alkoholfrie varianten er tydelig merket med Carlsberg Alcohol Free. – I tillegg er korkene ulike. Den alkoholfrie varianten har en hvit kork, mens den alkoholholdige korken er grønn, fortsetter Bruusgaard.

Han beklager det inntrufne og det ekstrabryderiet det påfører butikkene og forbrukerne.

– Vi er glade for at dette ble oppdaget tidlig. Nå tar vi grep. Når det gjelder tydelig merking av vår emballasje må vi være presise.

Annonse
Annonse
Annonse