Annonse

Christoffer Sundby går fra Circle K og blir ny konsernsjef i Unicare AS

Dette er ene og alene min avgjørelse, og ingen dramatikk i dette. Jeg har hatt 10 fantastiske år i Circle K, sammen med franchisetakere, daglige ledere, stasjonsmedarbeidere og medarbeidere på Servicekontoret. Det var en vanskelig avgjørelse jeg har brukt lang tid på, jeg har gått mange runder med meg selv, men valgte til slutt å si ja til konsernsjef-jobben i Unicare AS, sier Christoffer Sundby, som begynner i Uncare AS etter sommerferien.

Vanskelig valg

Sundby har vært 10 år i Circle K, og hatt ulike roller de siste som sjef for egendrevne stasjoner, som markedsdirektør og nå sist til det han beskriver som drømmejobben; senior vice president og Norge-sjef i Circle K.

Det vanskeligste med avgjørelsen var ikke å si ja til Unicare, men å si nei til å være med videre; å si nei til å fortsette å jobbe med de herlige utfordringene Circle K står midt oppe i, til å forlate den beste forretningsenheten i hele Circle K-verdenen. Det er en enorm gjennomføringskraft og fremtidstro i selskapet om dagen, sier Christoffer.

En ny tid

Sundby er stolt av det snart 100-årige selskapet, hva det har oppnådd og står for i Norge i dag.

Vi står overfor en ny virkelighet. Det skjer utrolig mye i bransjen vår nå, og jeg er stolt over at Circle K Norge er langt fremme og godt forberedt, og samtidig gjør nye nødvendige grep å møte en tøffere fremtid. Vi har knekt de fleste av de strategiske nøttene. Strategien vår er kommersielt klok, klar og tydelig og godt forankret både oppover og nedover. Strategien til Norge ligger fast, og vi fortsetter som konsernets laboratorium.

Skal bygge stein på stein i Unicare

Rett etter sommerferien tar han over som konsernsjef i Unicare, som omsetter for snaut to 2 milliarder i Norge og i Sverige, og ønsker å doble både omsetningen og driftsmarginen i løpet av få år. Unicare har som mål å bli den ledende private aktøren, og være et seriøst og tillitsfullt alternativ til de offentlig aktørene innenfor omsorg, rehabilitering og primærhelse i Norge og Sverige.

Selskapet ble startet i 2008, har siden 2016 vært eid av et Private Equity-selskap som har kapital til å utvikle selskapet videre. Gründeren ønsker å trekke seg ut av driften, og Christoffer Sundby er valgt for å ta selskapet til neste nivå.

Bransjen er spennende og selve oppdraget tiltrekker meg ekstremt, ikke minst muligheten til å være entreprenør og bygge stein på stein med store ambisjoner og finansielle muskler, avslutter Christoffer Sundby.

 

Annonse
Annonse
Annonse