Annonse

"Ferieboksene" kommer til Norge

 

Har du også lagt merke til de høye Coca-Cola boksene man får på ferie rundt om i Europa? I mai lanserer Coca-Cola nye bokser i Norge som er smalere og høyere.

Vi gleder oss til å introdusere de nye boksene som er litt mer moderne i formen. I Norge har vi hatt de samme boksene i mange år, og vi tror folk vil like disse nye, elegante variantene. Fra andre markeder vet vi at mange foretrekker smale bokser, forteller Karen Huffmann, Country Manager for Coca-Cola Norge.

Boksene kommer i to størrelser. Den ene er en mindre variant på 250 ml, mens den andre inneholder 330 ml, like mye som de originale boksene.

Mindre bokser er et godt alternativ når man er på farten. Velger du en boks med Coca-Cola classic på 250 ml, inneholder den 105 kalorier, og mengden tilsvarer størrelsen på et glass. Coca-Cola zero sugar kom med ny smak i februar, og denne varianten er helt uten sukker og kalorier uansett størrelse, forklarer Huffman.

På samme måte som fasongen, har også designet blitt nytt:

Det er ny design i tråd med vår globale «One brand strategi», der den ikoniske rødfargen til Coca-Cola classic er mer gjennomgående på alle cola-variantene, avslutter Huffmann.

Ulike valgmuligheter

Boksene som er 330 ml skal selges i dagligvareforretninger, mens de minste boksene på 250 ml først og fremst vil selges i kiosker og andre utsalgsteder der man kjøper drikke på farten. De tradisjonelle boksene, som har vært på det norske markedet i mange år, vil heretter kun selges som flerpakning.

Utover nye bokser vil det også komme en helt ny flaskestørrelse kun for Coca-Cola zero sugar, på 1,75 liter. Den nye flasken er et godt alternativ hvis man er mange rundt middagsbordet, og vil erstatte single 1,5 liters flasker med Coca-Cola zero sugar. Flaskene på 1,5 liter vil fortsatt være tilgjengelig som multipack.

Annonse
Annonse
Annonse