Annonse

De glade festdager!

Våren er endelig i full anmarsj og vi kan glede oss til de glade mai-dager. Det er en stor tid for festligheter der folk trekker ut i gatene og samles for å feire. Hva er vel mer naturlig enn å stoppe for å ta seg en pølse, en saftig burger, en milkshake eller en fersk softis.

Tema for denne utgaven er is, og derfor har vi vært «flue på veggen» under årets Mixival. Her var over 350 kjøpmenn, medarbeidere og leverandører samlet for å sikre kundene gode opplevelser, og ikke minst mye god mat og iskremvarianter. MIX 2.0 ble lansert med brask og bram, og målet er å nå dagens ungdom. Svaret på hvordan du gjør det, kan du lese mer om på side 10 - 13.

Vi har også tatt turen til MIX Amfi Eidsvoll for å se på hvordan det nye konseptet MIX 2.0 fungerer i praksis. De har laget et imponerende og moderne spisested, som bugner av gode burgere, loaded fries, selvsmurte baguetter, milkshake, softis og kuleis.

I Drammen har Kafe Kvisten utvidet isdisken med ikke mindre en seks meter. Til sammen byr de på hele 48 sorter iskrem. Her går det unna med 1200 iskrem i uka, likevel er dette bare et ekstrasalg for den lokale kafeen, som holder til i Gulskogen senter i Drammen.

NM i sunn fastfood sparkes i gang den 28. mai i år. På side 32 og 33 får du gode beskrivelser på hvilke matretter som er godt egnet til å delta i årets konkurranse.

Hæge Vagle i St1/Shell startet tidlig som ung leder i bransjen, og hun er glad for at alle aktørene nå satser på fersk og god kvalitetsmat. Det at man satser samtidig, gir hele bransjen et løft, sier hun i intervjuet på side 40.

Vi hilser mai velkommen, og gjør oss klare for et storinnrykk i conveniencebransjen!

Karine Hildonen Henriksen

Redaktør

Annonse
Annonse
Annonse