Annonse
Sharko Nejad, Operations Manager.

Nye McDonald’s Bryn åpner med McDelivery

Fredag 29. mai åpner McDonald’s på Bryn Senter. Restauranten er en del av den historiske ekspansjonen som restaurantkjeden er godt i gang med. McDonald’s Bryn åpner med det nye, moderne konseptet «fremtidens restaurant», med bestillingskiosker, bordservering og mat laget på bestilling.

– Dette er et prosjekt vi har jobbet lenge med og vi har gledet oss veldig til å kunne åpne dørene. Restauranten har et veldig fresht og moderne interiør, og siden hele Bryn-senteret pusses opp i disse dager satser vi på en knallåpning og en veldig god sommer. Vi kommer til å kjøre åpningskampanjer gjennom McDonald’s app-en. Der skal det være noe for alle og enhver, sier Sharko Nejad, driftsleder i McDonald’s i Norge.

Flere kan få McDonald’s levert der de er

I tillegg til Drive-through, kommer restauranten til å tilby hjemlevering i samarbeid med Foodora. Nedslagsfelt for levering blir i områdene Bryn, Oppsal, Hasle, Ensjø, Teisen og Manglerud i Oslo.

­– Vi er opptatt av å kunne tilby praktiske løsninger for gjestene, samtidig som vi ivaretar deres sikkerhet med strenge renholds- og hygienerutiner. Her tilbyr vi bordservering, drive-through og hjemlevering, slik at gjestene våre kan velge den løsningen som passer deres situasjon best, sier Nejad.

Rekruttering av nye medarbeidere

Da koronakrisen kom i midten av mars ble en tredjedel av restaurantmedarbeiderne permittert. De aller fleste er nå tilbake igjen, og McDonald’s Bryn kommer til å måtte rekruttere enda flere medarbeidere i tiden som kommer.

– McDonald's er en av Norges største arbeidsplasser for ungdom, og den nye restauranten vil gi jobbmuligheter til mange ungdommer i Oslo-området. Totalt skal vi ha omkring 50 medarbeidere i restauranten på Bryn, sier Nejad.

Trygge medarbeidere og kunder

Restauranten skal driftes i tråd med de anbefalte smittevernstiltakene fra myndighetene. Alle McDonald’s-restauranter har skjerpet sine renholds- og hygienerutiner, legger til rette for at kunder kan holde avstand, samt oppfordrer til kontaktløs betaling og utlevering.

– Det aller viktigste for oss er at det skal være trygt for våre ansatte og gjester å være på McDonald’s, og vi kommer til enhver tid til å følge anbefalingene vi får fra myndighetene, avslutter Nejad.

Fakta om McDonald’s Bryn

  • Den 74. McDonald’s-restauranten i Norge
  • Antall sitteplasser (under normal drift): 95
  • Tilbyr hjemlevering, drive-through, take-away og inneservering
  • Nedslagsfelt McDelivery: Bryn, Oppsal, Hasle, Ensjø, Teisen og Manglerud

Åpningstider: 07:00-23:00 alle dager

Annonse
Annonse
Annonse