Annonse
Fra venstre: Mille Sandnes (KAM dagligvare), Kjetil Veen (Kategori- og Markedsdirektør), Heidi Lister Bergsbakken (Markedssjef storhusholdning) og Ingeborg Flønes (Administrerende Direktør).

HOFF SA med ny logo

De er også velkjent for HOFF Liv Laga, som er en vegetarserie som på kort tid har markert seg som en av de mest solgte vegetarproduktene i markedet, står det i pressemeldingen.

HOFF har i dag en markedsandel på omlag 40 prosent innen frosne potetprodukter på dagligvaremarkedet. Gjennom kontinuerlig fokus på merkevaren, har HOFF hatt en sterk vekst de siste årene, og har nylig også etablert seg i en ny kategori ved å lansere to varianter HOFF potetsalat.

Gjenkjennbart design

I arbeidet med ny logo er det lagt vekt på at den skal være gjenkjennbar, samtidig som den representerer noe nytt. Logoens hovedfarge er fortsatt rød, og bokstavene i logoen er beholdt i kursiv med store bokstaver som i dag. To nye grønne blad symboliserer bærekraft, og at poteten er deres hovedråvare.

- Den nye logoen skal synliggjøre vår identitet. Vi har fokus på bærekraft og sirkulær økonomi det gjenspeiles i logoens grønne blader. I tillegg er vi bondeeiet, og at bladene på toppen av o’en kan symbolisere potetplanten - så sier det mye om hvem vi er, sier Kjetil Veen, Kategori- og markedsdirektør i HOFF SA.

Profil for fremtiden

M8 Design har utarbeidet den nye logoen i tett samarbeid med HOFF. M8 Design AS er lokalisert på Kapp på Toten, og er også en del av NT6 på Gjøvik.

- At vi sammen med et lokalt byrå fra Toten kan utvikle den nye logoen og vår grafiske profil, synes vi er ekstra stas, sier Ingeborg Flønes, administrerende direktør i HOFF SA.

- Å få være med på å utvikle den nye logoen har vært en spennende og krevende utfordring for oss i M8 Design. Gjennom et godt samarbeid med HOFF, har vi klart å komme frem til en logo som vi mener vil bidra til at HOFF fortsatt har en sterk og mer tidsriktig profil fremover, sier Helga Feste Hunter, grafisk designer i M8 Design AS.

 

 

Annonse
Annonse
Annonse