Annonse

LEDER: Tid for dessert!

I Convenience kan vi oppsummere med nok et godt år, ikke minst takket være alle våre trofaste lesere og samarbeidspartnere, som har gitt oss mange gode tips og hyggelige tilbakemeldinger i gjennom hele året. Det setter vi utrolig stor pris på tusen takk!

Vi har selvsagt store forventninger og mange spennende planer på gang i likhet med den nyetablerte dinerkjeden Johnny Rockets, som du kan lese mer om på side 10. Hva passer vel bedre enn å avslutte dette året med en søt dessert eller to? Det fortjener vi alle! Årets siste tema er av den grunn søte fristelser.

Tidlig

i 2018 lanserte Baxt to nye norskbakte tradisjonsprodukter

i kategorien for grab-and-go segmentet. De har virkelig slått an i markedet, skal vi tro produsenten.

Shell har satset stort på kategorien for bakervarer.

Med en vekst på nesten 40 prosent, er Shell Ullern et strålende eksempel

på at det er mulig å lykkes, selv om man er en mindre stasjon.

Vi har også besøkt

konseptbutikken SebastianBruno, som frister med fargerike makroner og kunstneriske porsjonskaker som nesten må spises med andakt eller bøn

n.

Diplom-Is har hatt tidenes sommer,

og vi har besøkt fabrikken på Gjelleråsen for å få et innblikk i hvordan norsk iskrem blir til og hvordan du enkelt kan bruke sortimentet du allerede har, til å lage søte små fristelser.

Da vi besøkte SIAL, Paris dro vi innom de norske selskapene som satser internasjonalt.

Her fikk vi også med oss prisvinnerne av SIAL Innovation Awards 2018.

Frederik Nesteby har gått gradene i Shell før han startet som regionssjef i Kysten Rundt.

Han er klar på at man ikke skal være så redd for det ukjente. For å være en god leder, må du evne å få med deg det som skjer både nært og fjernt. Les hele intervjuet på side 26.

Da gjenstår det bare å si takk for i år, og vi ønsker dere alle en riktig trivelig jul. Ta vare på hverandre, så sees vi igjen i 2019!

Karine Hildonen Henriksen

Redaktør

 

 

 

 

 

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

 

Annonse
Annonse
Annonse