«Ekte KioskPølser» får flere familiemedlemmer

Publisert: 5. februar 2014 kl 13.25
Oppdatert: 5. februar 2014 kl 13.25

Etter en vellykket introduksjon av «Ekte Kioskpølser» i Dagligvare i 2013 med Ost & Bacon og Ost & Chili, får familien nå nye tilskudd til grillsesongen fra 10.februar. Både Coop og Norgesgruppen ønsker nå å toppe sortimentet sitt med disse nyhetene.

De nye medlemmene er velkjente produkter fra KBS-kanalen som «KioskGrill», «Cowboy» og «OnionDog». Ekte KioskGrill er også del av den store serien fra Leiv Vidar som er utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund og kan derfor trygt spises også av de med allergier eller matintoleranser.

Leiv Vidar har satt seg et langsiktig mål om å bli like store i Dagligvare som i Kiosk/Bensin, og tar med slike unike og troverdige produkter stadig markedsandeler i et utfordrende marked.  «Vi synes norske forbrukere fortjener et bedre utvalg og variasjon, og ser at vi som spesialisert pølsemaker absolutt har noe å tilføre den norske handelen. Forbrukerne behøver absolutt ikke ta til takke med en kjedelig handleopplevelse i pølsedisken, og her har lettbeinte produsenter som oss en ekstra mulighet», uttaler Markedssjef Asbjørn Koller i Leiv Vidar.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Conveniencejobb