Annonse

Kreative løsninger for å holde hjulene i gang

- Voi tror på å skape byer for mennesker. I denne ekstraordinære situasjonen ønsker vi å gjøre alt vi kan for å hjelpe byer, innbyggere og virksomheter ved og fortsatt tilby et trygt alternativ for transport i byen, sier kommunikasjonssjef i Voi, Kristina Hunter Nilsson.

Hjemlevering øker

Den siste uken har restaurantbransjen mistet store deler av omsetningen. Samtidig øker etterspørselen etter hjemlevering. Voi har i dag inngått et samarbeid med restaurantkjeden Munchies i Oslo, ved å tilby restaurantens ansatte muligheten til å bruke elsparkesykler til hjemlevering.

- Vi er veldig glad for at Voi ønsker å samarbeide med oss i denne tøffe tiden. Nå ser vi frem til å kunne gi gode matopplevelser til en enda større del av Oslos befolkning, forteller daglig leder i Munchies, Dennis Ejnebrand.

Mange bransjer går en usikker tid i møte. Rask omstilling og kreative løsninger kan være avgjørende for videre drift.

Alle må bidra

- Verden ble snudd på hodet for noen få dager siden. Nå må alle ta vare på hverandre, og bidra i dugnaden. Både mennesker og virksomheter. I Voi gjør vi dette ved å fortsette å holde våre elsparkesykler tilgjengelig i alle byer. Da kan innbyggere og ansatte innen helsevesen, mat - og alle andre hjørnesteiner i samfunnet vårt – fortsette å komme seg trygt og smidig rundt.

- For oss handler også dugnaden om å samarbeide med forretningspartnere for å løse deres unike utfordringer, slik at de raskt kan tilpasse driften til situasjonen vi nå befinner oss i, sier Nilsson.

(Pressemelding)

Annonse
Annonse
Annonse