Annonse

"Grønne" nyheter fra Findus

Veggie Burger og Quorn Burger er to gode nyheter som lar kjøkkenet by på flere smakfulle, kjøttfrie alternativer.

Veggie Burger 120 gram

Ny grønnsaksburger laget av førsteklasses råvarer med blant annet potet, blomkål, broccoli, gulrot, mais og løk. Et godt grønnsaksbasert alternativ til burgermenyen, du sparer tid og du kan by på samme gode smak i hver servering.

Steakhouse Fries Sweet Potato

Den sydlandske rotgrønnsaken søtpotet er kommet til den norske menyen som et nytt garnityr. Med sitt gule fløyelsmyke fruktkjøtt og sødmefylte smak har søtpotet en god egenkarakter. Kan brukes både som grønnsak og potet. Passer til fisk, grønne retter, kjøtt eller som snacks m/dip.

Quorn Burger 80 gram

Med denne burgeren får du nok et godt kjøttfritt alternativ til burgermenyen. Quorn er en unik råvare med høyt proteininnhold, rik på fiber og med lavt fettinnhold. Burgeren har en fin tekstur med en god grillet smak som passer for alle de som liker kjøtt, men ønsker å velge det bort iblant.

Mini-Falafel til salatbuffeten

Findus nye mini-falafel er en 100% vegetarisk og glutenfri småbolle og vil være meget anvendelig i matlagingen på et hver kjøkken. Med sitt brede bruksområde passer den perfekt som fingermat, pizzafyll eller til salatbaren. Trenger kun tining.

(Pressemelding)

Annonse
Annonse
Annonse