Annonse

Pepperkakebrunost flyr ut av hyllene

- Vi har solgt alt vi har laget, 24 000 oster i alt. Det kommer ikke mer i denne omgang. Skal du sikre deg Pepperkakebrunost i førjulstiden må du skynde deg i butikken, eller så må du vente til neste jul. Da skal vi lage dobbelt så mange, sier Cathrine Myrvang, markedssjef i Synnøve.

Skal nå de unge

Synnøve har de siste årene satset på å revitalisere brunosten. Det har kommet mange ulike smaker og alle blir fort populære.

- Folk flest, og særlig unge, er nysgjerrige på nye smaker, og de liker tydeligvis det vi lager. Vår lakris brunost og vår appelsin brunost har også solgt ut, og vi får raskt spørsmål om når de er tilbake i butikkene. Vi ønsker å få frem at brunost kan være så mye mer enn en brunost, sier Myrvang.

Kommer flere spennende smaker

- Vi kan love at det kommer flere gode smaker på brunostene våre fremover. Allerede i februar kommer vi med en helt ny smak – hvilken er fortsatt hemmelig. Vi kan også love at lakris, appelsin og pepperkake også vil komme tilbake med jevne mellomrom, og mens man venter kan man nyte den tradisjonelle grytekokte brunosten vår, sier Myrvang.

Juleyoghurt - Crema Catalana

Synnøve Gresk har også en sjelden utgave ute i butikkene, i Gourmet serien. Gresk Gourmet er en av de nye yoghurt satsingene til Synnøve, og er en ekstra fyldig og kremet yoghurt med spennende smaker som Salted Caramel, Lemon Cheesecake, Pavlova og Tiramisu. Nå med Crema Catalana smak som sjelden utgave for vintersesongen.

- Crema Catalana er en tradisjonell spansk dessert, og denne yoghurten er inspirert av denne smaken, toppet med karamelliserte hasselnøtter. Den bare må prøves, sier Camilla Christine Sterri, markedssjef i Synnøve.

Her vil det også komme flere nye og spennende smaker fremover. Synnøve Gresk Gourmet er perfekt når man ønsker å unne seg det lille ekstra og kan nytes med god samvittighet.

Annonse
Annonse
Annonse