NSB og Friele har innledet kaffesamarbeid.

Friele tar toget

Publisert: 22. november 2013 kl 10.03
Oppdatert: 22. november 2013 kl 10.03

NSB lanserer Frielekaffe i NSB KOMFORT, i kafeene om bord på lengre strekninger, og i de 220 kaffeautomatene på kortere strekninger.

NSBs kunder drikker over én million kopper kaffe pr år og vi vet at de somreiser med oss er opptatt av kvaliteten på kaffen. Derfor er vi glade for å servere kundene en folkefavoritt neste gang de tar toget, heter det i en pressmelding fra Friele.

Samfunnsansvar

Et viktig kriterium i valg av kaffepartner er samfunnsansvar. Friele jobber aktivt for at handel med kaffe gjøres på en ansvarlig måte, og de har et bevisst forhold til miljø både lokalt og i sine samarbeidsland. Dette er viktig for NSB.

NSB og Friele deler frem til jul ut kaffe på stasjoner i de største byene, slik at våre reisende får en smaksprøve fra tilbudet om bord. Først ut er Bergen, heter det i pressemeldingen.

Visste du dette om kaffe?

Saken fortsetter under annonsen

- Hver nordmann drikker så mye som 155 liter kaffe i året. Bare springvann drikkes det mer av hele 191 liter årlig per nordmann!

- Norge fikk sin aller første kaffebar allerede i 1959. Klokken 08.47 bestilte førstemann en espresso i ”Kaffebaren” i første etasje på Steen & Strøm i Oslo.

- Det daglig drikkes mellom 11 og 12 millioner kopper kaffe i Norge.

Ledige stillinger – Conveniencejobb