Nyheter

Hennig-Olsen Is lanserer neste generasjon slush

Hennig-Olsen Is lanserer SLURP – en forfriskende og naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger. SLURP er utviklet i samarbeid med Lerum, og lanseres mai 2018.

Publisert Sist oppdatert

Markedet er i stadig endring, og iskrem konkurrerer ikke lenger bare mot annen iskrem, men også mot blant annet snacks, frosne desserter og andre leskedrikker. Vi mener å ha skapt et unikt alternativ med SLURP for dagene du ikke velger iskrem, men fortsatt vil ha noe forfriskende i varmen, forteller Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør hos Hennig-Olsen Is.

Familiebedrifter med felles verdier

SLURP er utviklet i samarbeid med Lerum, landsdekkende kjent for saft og syltetøy laget på frukt og bær. I likhet med Hennig-Olsen Is, er også Lerum en familieeid bedrift med lange tradisjoner.

Samarbeidet har vore veldig spennande. Vi er begge familieeigde bedrifter som gjennom fleire generasjoner har vidareført kunnskap og lidenskap om korleis vi lagar smakfulle produkt i kvar våre kategoriar. Når Saftbygda møter sørlandsidyll med SLURP så får vi etter vår meining det beste frå to verdenar i eit kjempegodt produkt, sier Trine Lerum Hjellhaug, administrerende direktør i Lerum.

Naturlige smaker og farger

SLURP er laget med ekte fruktjuice og smaker deretter: friskt og naturlig. Konsentratet produseres hos Lerum i saftbygda Sogndal, og samtlige SLURP-smaker er helt fri for AZO-farger. Naturlig frukt- og grønnsaksjuice gir farge og tydelig smaksindikasjon på de åtte variantene: bringebær, appelsin, sitron og lime, grønt eple, jordbær, mango, pære og cola. Også smaken «cola» er fri for unaturlige fargestoffer, farget med blant annet rødbetjuice for å gjenskape den mørkebrune, gjenkjennelige fargen.

Vi er veldig godt fornøgde med produktet som er utvikla, og synes det er flott at norske forbrukarar no skal få moglegheit til å velje ein slush som er laga av ein skikkelig god råsaft frå frukt og bær, sier Hjellhaug.

Miljøvennlig emballasje

SLURP-konsentrat leveres i 1,5 liter standard PET-flasker med pant. Disse inngår i standard panteordning og bidrar dermed til minimalt avfall og forsøpling av miljøet.

I dag sorterer vi 95 prosent av alt avfall på fabrikken, og det er vi stolte av. Vi har satt oss mål om å bli en klimanøytral bedrift innen 2020 og tenker gjenvinning i hele verdikjeden, sier Hennig-Olsen.

Lanseres i mai

Med snart 100 års erfaring med iskremproduksjon, ser Paal Hennig-Olsen frem til å lansere sin nye slush-innovasjon med safteksperten Lerum på laget.

Vår erfaring med iskrem er at godt håndverk og kvalitetsråvarer gir best resultat. Dette har vært grunnlaget for utviklingen av SLURP, og Lerum har vært vår nøkkelspiller i prosessen, forteller Hennig-Olsen.

Vi har alltid meint at ekte vare smakar best, og føler oss trygge på at Hennig-Olsen vil lukkast godt med denne lanseringa, sier Hjellaug.

Powered by Labrador CMS