Annonse

Sabeltann-is og iskremfavoritter i storforpakning

Hos iskremprodusenten i Kristiansand har produksjonen av iskrem gått døgnet rundt i hele vinter. Tusenvis av iskrem ligger allerede på fryselageret og Hennig-Olsen Is er klare for å møte nok en varm, norsk sesong. I uke 18 lanseres siste nyhetsslipp før sommeren:

Kaptein Sabeltann-is med gullstøv

I 30 år har Kaptein Sabeltann og hans menn seilt på havet. Jubileumet feires med en helt ny is fra Hennig-Olsen Is. Fruktispinnen smaker cola og sitron, og har på ekte sjørøver-vis sjokoladetrekk i gull.

Kaptein Sabeltann AS er en fantastisk merkevare som vi har hatt gleden av å samarbeide med med i mange år. Det er derfor veldig moro å få lansere en helt ny versjon av isen som har vært manges favoritt, sier forteller Paal Hennig-Olsen.

Den opprinnelige Sabeltann-isen gikk ut av produksjon i 2012. Isen vil selges som 10-pk multipack i dagligvare, og som småis i Kristiansand Dyrepark og utvalgte kiosker og bensinstasjoner.

To nye smaker i Sakte Kjærna-serien

Sakte Kjærna er Hennig-Olsens nostalgiske iskremserie, kjernet på gamlemåten med ekstra mye kremfløte og kun naturlige ingredienser. I mai lanseres to nye smaker i serien:

• Sakte Kjærna Sjokoladeis med sjokoladesaus og myke sjokoladebiter

• Sakte Kjærna Ekte pistasjis med kremet pistasjsaus

Sakte Kjærna Iskrem er en gjenoppliving av den gode, gamle kvaliteten helt naturlig is på gammeldags vis med fantastisk smak og tekstur. Både sjokolade og pistasj er smaker med bred appell som vi håper og tror faller i smak hos forbruker, sier Hennig-Olsen.

Tropis en fruktfest i 10-pk

Nyheten Tropis er en fruktfest i eksotiske farger med milde, tropiske fruktsmaker som passer for hele familien.

Ispinnene inneholder 15 prosent fruktjuice og blir et rimelig kvalitetsalternativ på fruktis fra Hennig-Olsen Is.

 

Crème Mini Mix for sjokoladeelskeren

Crème-serien er premium iskrem på pinne. Og hvorfor måtte velge bare én smak?

Hennig-Olsen Is lanserer nå Crème Mini Mix, en multipack for sjokoladeelskeren med 2 x Créme Mandel, 2 x Crème Hvit Sjokolade og 2 x Crème Mørk sjokolade i én og samme eske.

Prisgunstige big packs med klassikere

Hennig-Olsens «Big packs» lanseres i mai i variantene Sandwich, Isabella og Krone-is. Den unike Familiemix er en assortert 15-pk med et utvalg av de kjente favorittene Krone-is Jordbær, Krone-is Peanøtt, Sandwich, DUGG Eple & Appelsin og Friskis.

Særlig på sommeren er det høy etterspørsel av større forpakninger til å fylle hjemmefryseren med. Dette imøtekommer vi med et bredt utvalg multipacks og big packs med både nyheter og kjente iskremfavoritter, sier Paal Hennig-Olsen.

SLURP neste generasjon slush

SLURP er en naturlig slush fra Hennig-Olsen Is, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger sammen med Lerum. Fjorårets lansering var en suksess, og serien utvides i mai med to smaker; blåbær og fersken.

Markedet er i stadig endring, og iskrem konkurrerer ikke lenger bare mot annen iskrem, men også mot blant annet snacks, frosne desserter og andre leskedrikker. Vi mener å ha skapt et unikt tilbud med SLURP for dagene du ikke velger iskrem, men fortsatt vil ha noe forfriskende og godt, sier Paal Hennig-Olsen. Det er noe for alle i mai-lanseringen vår, jeg håper alle finner sin Hennig-Olsen favoritt i sommer, avslutter han.

 

Annonse
Annonse
Annonse