Annonse

Vegetar- og vegansortiment fra Norsk Storhusholdning

HOFF Liv Laga Vegetarburger MEXI, anrettet med «det lille EXTRA» Meatfree’n green-tilbehør og pommes bistro med skall.

Hoff Liv Laga vegetarburgere

Liv Laga vegetarburgere er realt middagsmåltid uten kjøtt.  De er produsert i Norge, på Hoff sine egne fabrikkanlegg.

Denne burgeren passer inn i fleste menyene i Norsk Storhusholdningskonseptet «det lille EXTRA».  Vegetarburgerne kan gjerne serveres som en tallerkenrett med en god salat, gode sauser og dressinger, og pommes frites.

Burgeren kommer i to varianter:

Liv Laga Vegetarburger Mexi

((Epd: 470869). Smaken minner litt om taco, og består blant annet av poteter, linser, aspargesbønner, kikertmel og krydder, mens burgeren med ost og soltørkede tomater også inneholder poteter, brune lister, samt hint av urter og ost.

Liv Laga Vegetarburger

med ost og soltørkede tomater (Epd: 47058681).

Denne vegetarburgeren inneholder blant annet poteter, brune linser og soltørkede tomater, som sammen med et hint av urter og god ost. Den er både saftig og mettende.

Blackbean Veganburger 90 gram

Et godt vegan/vegetaralternativ. Black Bean Burger er panert og forfritert i rapsolje, og hovedingrediensen er sorte bønner med innslag av ris, mais, potet og krydder. Den inneholder hverken egg eller melk, og kan derfor nytes som del av et vegansk måltid. Allergenfri vare (Epd: 4707774).

Philly Steak - fra Slåtto

 

Den nye sandwich’en er opprinnelig et street-food produkt fra Philadelphia i USA. Og har du besøkt USA, har du kanskje smakt den saftige Philly (cheese) Steak Sandwich’en.

Innen fast food-segmentet tror vi dette er nyheten som vil vekke størst oppmerksomhet. Responsen så langt, har vært veldig god blant våre kunder, sier John Arne Jørgensen, markedssjef i Slåtto og kjedeansvarlig i Norsk Storhusholdning.

Philly Steak består av en skive med u-kvernet kjøtt, av høyrygg og mørbrad.

Det er et biffprodukt, som skives opp etter endt modning. Produktet blir deretter frosset, og leveres ferdig skivet til kundene.

Variasjonsmulighetene utover den tradisjonelle oppskriften er mange. De vanligste tilleggsingrediensene inkluderer stekt løk, paprika, sopp, majones, «hot» chilisaus, salt, pepper og ketchup eller barbecuesaus (Epd: 4707766)

Soft bagetter fra Slåtto

Myk bagett med saftig og god skorpe. Passer til sandwich/bagettemenyen og til Philly Steak, pulled beef/chicken, biffkjøtt og annet pålegg.

Tin og server eller varmes i ovn/ brødvarmer. Bagettene kommer i tre varianter;

Brioche baguette (Epd: 4708483)

Soft Baguette fin (Epd: 4708517)

Soft baguette, grov (Epd: 4708525)

I tillegg kommer de med en skiveet burgertopping. Dette er en praktisk og enkel løsning med fyldig og cheddarpreget smak.

Egnet for cheeseburgere, ostesandwich, gratinering av baguetter m.m. Prøv den til Philly Steak eller til en cheeseburger. (Epd: 4707386)

Nye hamburgervarianter fra Slåtto

Vi er midt inne i en tid med en rask og spennende utvikling innenfor varegruppen hamburgere. I takt med utviklingen, øker også gjestenes kunnskap og forventninger til det som serveres.

Både Dry Age hamburgeremne og «Slåtto farmerstyle» gir mange muligheter for eget særpreg både form, smak og konsistens kan tilpasses de mest krevende hamburgerkjennere.

Slåtto Hamburger, Farmerstyle 170 gram

En rustikk formet hamburger som gir mulighet for å sette et personlig preg på både form og smak på hamburgeren. Et godt alternativ for de som er opptatt av enkel tilberedning av jevn kvalitet, og mulighet for en personlig touch på hamburgeren (Epd: 4707717)

 

 

 

 

 

 

Dry Age hamburgeremne

Dry Age hamburger er laget av en blanding av Flat Iron Steak, tørrmodnet høyrygg, brisket og short-rib. Den tørrmodne høyryggen er modnet i 35 dager, noe som gir en nøtteaktig aroma og masser av umami-smak.

Med et fettinnhold mellom 18-23 prosent, er denne egnet til steking enten i panne eller på flatgrillen. Dette er et deigemne på 170 gram som du kan forme selv etter tining. Her kan spisestedene sette sitt eget preg på burgeren. (Epd: 4708533)

Annonse
Annonse
Annonse