Annonse
- Vi ønsker alle bransjefolk velkommen til oss på tirsdag 15.mai, sier salgssjef Lasse André Lööv-Olsen og Key Account Manager Anders Abrahamsen.

Inviterer til inspirasjonsdag og minimesse

Vi har i år et fantastisk program som vil inspirere, motivere og effektivisere driften deres.

Alle våre bidragsytere leverer den høyeste kvalitet, og vil garantert åpne nye dører for oss alle på en eller annen måte. Vi anbefaler både eksterne kunder og samarbeidspartnere, samt alle andre

i vår bransje til å sette av tid denne dagen for å besøke oss i vårt flotte showroom, testkjøkken, gelatolab og kaffelab, sier Lasse André Lööv-Olsen i Primulator.

I tillegg til spennende nyheter, blir det masse smaksprøver, foredrag, «live cooking», og også mulighet til selv å interagere.

Vi skal blant annet vise hvor enkelt det er å starte opp med take away Italiensk pizza på en-to-tre, avslutter Lööv-Olsen..

Blant de som deler av sin kunnskap, finner vi blant annet Pascal fra Pascal Konditori, som kommer for å presenterer sin fantastisk hjemmelagde softis med vanilje fra Madagaskar, flytende salte karamell og macaron kjeks. I tillegg vil Joh. Johannson Kaffe presente sin nyhet Coffee of the World Nitrokaffe .

Primulator venter godt besøk på inspirasjonsdagen, og oppfordrer de som har mulighet til å reise kollektivt. Stasjon Skullerud T-bane ligger 200 meter unna Primulator.

Arrangementet er gratis for besøkende, og finner sted tirsdag den 15 mai fra klokken 10.00 til 15.00.

Sted: Johan Scharffenbergsvei 95, Oslo.

Her kan du melde deg på.

Annonse
Annonse
Annonse