Annonse

Hygienisk kaffeløsning for espressobaserte melkedrikker

Kundens dilemma når det kommer til kaffekonsepter er ofte kvalitet målt opp mot tid.

- Vi ønsker å løse våre kunders dilemma: kvalitet versus tid», sier Lasse Søgaard, Norges-sjef i JDE Professional.

Fra venstre; Produktansvarlig i JDE, Eva Gullerud og Norges-sjef Lasse Søgaard er stole over å presentere det nye kaffekonseptet som gjør det langt enklere å tilby god kaffe til kundene.

Store forventninger

Søgaard forteller at forventningene er store til L’OR Promesso.

- Ideen og våre mål har hele veien vært at vi kvalitetsmessig, som et minimum, skulle kunne matche Illy, Segafredo og Lavazza – og det kan L’Or Promesso. Det vet vi fordi det har blitt gjennomført blindtester på 5.000 brukere i 8 land. Maskinen lager svært velsmakende, espressobaserte kaffedrikker med og uten melk, men helt uten søl. Og rengjøring tar kun 7 minutter i uka, sier han engasjert.

En hygienisk kaffeløsning

- En faktor som har blitt enda mer viktig etter Covid-19, er å kunne tilby en hygienisk kaffeløsning, fortsetter Søgaard.

Eva Gullerud, produktansvarlig i JDE, forteller at L’OR Promesso er et lukket, hygienisk system. Kaffen er brygget etter HACCP-retningslinjer. Kaffen er brent, kvernet og ekstrahert etter espressoens grunnprinsipper med kort ekstraksjon, og finmalt kaffe som er mellom- til mørkbrent.

- Espressokaffen blir deretter konsentrert og frosset. Vann tilsettes direkte i maskin, slik at hver kopp er fersk. Det er denne unike teknologien gir kaffen sin helt egen espresso smaksprofil, forteller Gullerud.

Lav risiko for kunden

JDE tilbyr L’OR Promesso uten at det krever investering for kunden, og med det nye konseptet slipper kundene også bindingstid.

- Vi låner deg maskinen, og du betaler ikke for service eller reservedeler. Du betaler kun for kaffen som brukes, men det forutsetter at kunden drikker eller selger ca. 50 kopper kaffe per dag, oppgir Søgaard.

Kaffeløsningen som gir deg kaféfølelsen

Maskinen har et stilrent uttrykk og er vinner av Red Dot Awards for design.

- Det gjør at L´OR Promesso passer perfekt inn i serveringsteder med gjennomtenkt interiør. L’OR Promesso-maskinen leverer café-kaffe av høy kvalitet i alle de variantene du kjenner. Et godt valg for både gjester og servitører, avslutter Søgaard.

Annonse
Annonse
Annonse