FOTO: KARINE HILDONEN HENRIKSEN

Forfriskende sommernyheter fra Starbucks

Publisert: 22. mai 2019 kl 13.21
Oppdatert: 2. august 2021 kl 13.37

 

Nylig ble flere nye drikker lansert i Starbucks, og kjeden har gledet seg stort til å presentere sommerens store nyheter. Nemlig, Frozen Iced Tea, som er en blanding av førsteklasses Teavana® te og frukt, som er både leskende og forfriskende, i tillegg til at de er kalorivennlige og DoubleShot™ Iced Coffee.

Frozen Iced Tea kommer i tre smakfulle varianter:

Tropical Mango

Garantert en sommerhit, med smaker av mango, ananas og et hint av svart te.

 

Saken fortsetter under annonsen

Strawberry & Lime

En klassisk kombinasjon av både jordbær og lime, med en twist av grønn te.

 

Blood Orange

En spennende smakseksplosjon av blodappelsin, rødbete og hibiskus-te.

 

DoubleShot™ Iced Coffee er en håndlaget versjon av den populære og ferdiglagde DoubleShot™ på boks som du får på de fleste dagligvarebutikkene.

Saken fortsetter under annonsen

Signaturespresso ristes forsiktig over is, hvor de deretter tilsetter en blanding av krem og melk for et skikkelig energikick. DoubleShot™ kan også lages søtere, hvor et pump med vaniljesirup tilsettes.

Den 9. mai lanserte Starbucks også Blonde Espresso Roast i 250 grams kaffeposer, slik at kundene også skal kunne nyte kaffen hjemme.

Blonde Roast ble først lansert i januar i år, og er en mykere blend, men med full av smak og høyere koffeininnhold enn våre mørkere roaster.

Dersom du ikke har kaffekvern hjemme maler Starbucks gjerne bønnene for deg til bryggemetoden du ønsker å bruke kaffen til.

 

Om Starbucks 

Starbucks har siden 1971 levert arabica kaffe av høyeste kvalitet. I dag har Starbucks kaffebarer verden rundt, og er en av verdens fremste forhandlere av kaffe. Gjennom et urokkelig fokus på kvalitet forplikter Starbucks seg til å levere kundene den unike Starbucks Experience hver dag, gjennom hver eneste kopp. www.starbucks.nowww.facebook.com/StarbucksNorge

Saken fortsetter under annonsen

 

 

Ledige stillinger – Conveniencejobb