Fra venstre: Anita Sørlundsengen, Erlend Føleide (begge St1), Gunnar Ragnarsson, Lars-Petter Sandvik-Olsen, Øyvind Rypås, Trond Sæterdal (fra Lantmännen Unibake), Hæge Vagle og Bård Granerud (begge St1).

Foto

St1

Lantmännen Unibake Årets Leverandør i Shell

Publisert: 24. mars 2023 kl 10.42
Oppdatert: 24. mars 2023 kl 10.42

­– Vinneren er en strategisk og viktig samarbeidspartner som bidrar til utvikling av kategori og salgsvekst, sier Hæge Vagle som er markedssjef for matkonsept i St1, som eier Shell i Norge.

Hvert år hedrer St1, som eier og driver landets Shell-stasjoner, både ansatte og leverandører. For 2022 var det altså Lantmännen Unibake som vant den gjeve tittelen «Årets Leverandør». De andre nominerte var WashTec og Orkla Foods Norge.

Lantmännen Unibake fikk mye skryt, ikke bare fra kjedekontoret, men Vagle hadde også med utdrag fra hva ansatte på stasjonene sier:

«De har veldig dedikerte salgsrepresentanter som kan vårt sortiment og er svært gode på å formidle kunnskapen som må til for å lykkes. De som besøker våre stasjoner, har en egen «passion» som de deler med oss», ble det sagt.

Det ble også trukket fra at de legger inn store ressurser for opplæring, og har fokus på bærekraft.

«De har stort fokus på bærekraft både gjennom redusert matsvinn, mindre plastforbruk og tilbud av sunnere alternativer noe som bidrar til at vi som kunde kan nå våre bærekraftsmål», sier Vagle.

«Lantmännen Unibake jobber i tråd med våre verdier og er gode ambassadører for vårt matkonsept», avslutter hun.

Saken fortsetter under annonsen

Prisutdelingen skjedde under Shell-stasjonenes årlige kick-off som også hadde et eget messeområde hvor mange av kjedens leverandører var til stede. Under prisutdelingen ble vinneren representert av Gunnar Ragnarsson, Lars-Petter Sandvik-Olsen, Øyvind Rypås og Trond Sæterdal.

– Prisen Årets Leverandør er en pris som betyr enormt mye for oss som selskap. Vi er stolte, ydmyke og enormt takknemlige. For oss et dette en skikkelig lagseier. Vi skal ta med oss prisen og stå på videre for at Shell skal lykkes, sier nøkkelkundeansvarlig Øyvind Rypås i Lantmännen Unibake.

 

Ledige stillinger – Conveniencejobb