Annonse
Akivfoto: Karine Hildonen Henriksen.

Ny toppsjef for Viessmann Refrigeration Systems

Viessmann Refrigeration AS (tuftet på tidligere Norpe), er en ledende aktør innen kommersiell kjøling innen blandt annet Food Retial, Convenience og Food & Beverage.

Selskapet har sitt hovedkontor og lager på Stokke i Vestfold og omsetter for 450-500 mill. Selskapet har også en landsdekkende partnerkjede av kuldeentreprenører som inkluderer 250 kompetente fagfolk som prosjekterer, bygger og vedlikeholder kjøle- og fryseutstyr i hele landet

Energieffektiv kjøl og frys er en av de viktigste brikkene

Kenneth J. Kløw har nylig overtatt som administrerende direktør for Viessmann Refrigeration AS.

– Jeg er storfornøyd med å være tilbake i kjølebransjen med alle de spennende, innovative og viktige teknologiske og miljøvennlige mulighetene som dette innebærer. Vi bidrar til at våre kunder skal redusere sitt energiforbuk, redusere sitt matsvinn, gi unike handleopplevelser for deres kunder igjen, påse at hygieniske-/ og sikkerhetskriteriene blir overholdt, samt og muliggjøre at våre kunders produkter og merkevarer blir best mulig eksponert og markedsført for sluttkunden. Jeg trigges veldig av å være en så viktig del av våre kunders verdikjede. Dette forplikter, sier Kenneth J. Kløw.

En erfaren leder

Han understreker at det ikke bare hjelper å ha de beste produktene;

– Man må også evne å sette produktene sammen som komponenter til et velfungeren system. I tillegg må man evne å prosjektere, installere og håndtere service og vedlikehold i hver krok og krik i vårt langstrakte land. Det er dette som er styrken til Viessmann, ettersom vi har en partnerkjede som består av en rekke kuldeentreprenører med tilsammen 250 kompetente fagfolk lokalt i hele landet.

– En av de tingene som gjorde at jeg takket ja til den stillingen, er kombinasjonen av høykvalitetsprodukter fra vårt tyske konsern og vår lokale tilstedeværelse gjennom partnerkjeden. Jeg tror at min erfaring og kompetanse som leder, for både engineering, salg, produktleveranser, prosjektleveranser, installasjon og service, kan bidra til å styrke Viessmann Refrigeration Systems fremover. Kompleksiteten og størrelsen på våre prosjektleveranser bare øker, og øker i tråd med markedets behov og forvetninger. Vi ønsker å lede an bransjen til det beste for våre nåværende og potensielle kunder. Vi tar lederskap, avslutter Kløw.

Kenneth J. Kløw er utdannet med fagbrev som maskinarbeider, sivilingeniør og siviløkonom. Kløw tiltrådde stillingen den 3. august 2020.

Tips oss til spalten: NYTT OM NAVN

Har du byttet stilling eller kjenner du noen som har fått ny jobb i conveniencebransjen? Tips oss gjerne på epost: karine @ acommedia.no.Annonse
Annonse
Annonse