Vestfold Fugl ble kåret til beste stand på SMAK 2020.
Foto
FOTO: KARINE HILDONEN HENRIKSEN

Vestfold Fugl ble Beste Stand på SMAK 2020

Publisert: 6. mars 2020 kl 02.33
Oppdatert: 7. mars 2020 kl 14.20

SMAK 2020 og Norges Varemesse ønsker med kåringen av Beste Stand å sette fokus på viktigheten av å ha en stand som fungerer slik at du som utstiller får maksimalt igjen av din messedeltakelse. Standene vurderes ut fra et sett med kriterier, og juryen går rundt på hele messa for å finne aktuelle kandidater.

Dette er kriteriene:
• Helhetsinntrykk
• Kommunikasjon
• Miljø og bærekraft
• Fokus på innovasjon
• Virkemidler som trekker besøkende til standen
• Standbetjening

Nytt av i år er kriteriet miljø og bærekraft, hvor bruk av komposterbart materiell er preferert. Juryen hadde ingen enkel jobb, for på SMAK 2020 er det utrolig mange flotte, kreative og interessante stands og utstillere som virkelig byr på seg selv.

Kåringen fant sted på inspirasjons-senen på Smak torsdag kveld.

Les hele den spennende historien i neste utgave av Convenience.

Under finner du juryens begrunnelser:

Vinner: Vestfold Fugl

Annonse
Key account manager og kokk Robert Skaugum er en av ildsjelene bak messeriggen.

«Vestfold Fugl har valgt et standkonsept som er virkelig inspirerende. Standutformingen er gjennomtenkt fra A til Å. Her har man tenkt på gjenbruk, å se hele riggen i ett -hvor standen kan pakkes rett inn i containerne før den fraktes til neste arrangement. Det er gjenbrukt en rekke materialer fra produksjonslinja på en svært kreativ måte. Standen byr på en «hemmelig» tunell som gir et innblikk i historien og produksjonen av råvarene - kylling. Standpersonalet viser ekte og troverdig engasjement for matrettene som samtidig gir en god stoppeffekt. Dette er en stand full av historie, humor, kunnskap, som virkelig klarer å engasjere».

Hederlig omtale: Ask gård, Nyyyt, Indre Oslo Matforedling

Foto
FOTO: Kristian Tjessem / jeje@jeje.je

«Spekematentusiastene har slått seg sammen og utviklet et hyggelig standkonsept som er helhetlig i estetikk og til og med stemningsskapende lyd (utvalgte LP-skiver). Standen har de bygget selv, med elementer som gjenbrukes. Den viser personlighet og dette kommer også godt frem i den kunnskapsrike standbetjeningen. De viste hvor mye aktiv, hyggelig og tydelig vertskap er i historiefortellingen til en stand og hvor enkelt det estetiske kan være samtidig som det styrker budskapet. En flott presentasjon av tradisjoner og moderne matforedling».

Annonse

Hederlig omtale: Lerøy Sjømatgruppen

Foto
Foto: Karine Hildonen Henriksen

«Lerøy har en proff og innbydende stand. De viser vakre elementer med bruk av råvarer frosset inn i to store isblokker. Dette har virkelig en wow-effekt fordi de er plassert riktig samtidig som de styrker produkthistorien. Lerøy er dyktige på kommunikasjon, med historiefortelling på flere flater, både fysisk og digitalt. Standen er helhetlig utformet, godt komponert og man er gode på å få frem et godt forankret konsept».

Ledige stillinger – Conveniencejobb