Koronapandemien har ført til mange nye regler og restriksjoner, røde områder og innskrenkninger i folks mobilitet. Utsiktene for neste sommer ser imidlertid bedre ut enn på lenge skal vi tro ekspertene.
Illlustrasjonsfoto: Karine H. Henriksen

Gjør dere klare for sommeren 2021!

Publisert: 26. november 2020 kl 13.00
Oppdatert: 26. november 2020 kl 13.42

I mars ble det bråstopp, omtrent samtidig som SMAK-messen ble arrangert. Her lå det mange store planer og forhåpninger om god business, slik gikk det ikke for alle. Med en bråstopp i norsk næringsliv, noe også vår bransje fikk merke, var det mange som spurte seg selv; Hva gjør vi nå?

Deretter fulgte en uforutsigbar tid, før det eksploderte i enkelte deler av landet, som følge av at nordmenn valgte å feriere i Norge. Utsiktene fremover er fortsatt usikre, og det vil dem ifølge ekspertene være en god stund inn i 2021. Likevel, noen lyspunkter finnes det virkelig.

På den årlige KBS konferansen som i år ble gjennomført digitalt, kom det frem via undersøkelsen Norsk Koronamonitor at til tross for at mange nordmenn ferierte i hjemlandet i sommer, planlegger de også norgesferie i 2021! Dermed er det bare å planlegge for neste års storinnrykk.

I denne utgaven får du innblikk i hvordan Bolleland på Espa praktisk talt ble tatt litt på «senga». I juli 2020 økte bollesalget alene med 100 000 boller sammenlignet med 2019. Neste år satser de på å nå det magiske tallet; 2 millioner boller.

YX Vadsø har en driftig butikksjef som stadig leter etter nye muligheter for økt salg. I 2019 ble de kåret til Årets selveier i Region Nord. I år kan de nok en gang vise til en strålende vekst, tross koronatider.

På side 16 får du vite hvordan de klarer det. På side 20 får du et godt innblikk i hva som skal til for å sette en ny standard langs vei. For det nye veiserviceanlegget i Tvedestrand kan blåse selv den mest pessimistiske trafikanten av banen.

Vi er igjen ved årets ende, og forhåpentligvis kan de fleste av oss feire jul med dem vi er mest glade i. Ønsker dere alle en riktig fin og varm jule- og nyttårsfeiring.

Saken fortsetter under annonsen

Ta vare på hverandre, så sees vi igjen på nyåret!

Karine Hildonen Henriksen

Redaktør

Ledige stillinger – Conveniencejobb