Foto

Ombyggingen kostet om lag 900 000 kroner. – Det er ikke så ille, og jeg hadde i forkant begynt å kjøpe inn ekstra maskiner og utstyr fordi jeg i et par år hadde planer om å oppgradere, forklarer Lars.

Sterk vekst for burgere og iskrem

For å lese alle artiklene på convenience.no må du være abonnent.

Komplett 1 mnd
  • Les alle artiklene på convenience.no
  • Les papirutgaven som e-tidsskrift
  • Nyhetsbrev
  • Magasinet i postkassen (7 årlige utgivelser)
63
Bestill
Komplett 12 mnd
  • Les alle artiklene på convenience.no
  • Les papirutgaven som e-tidsskrift
  • Nyhetsbrev
  • Magasinet i postkassen (7 årlige utgivelser)
738
Bestill
Digitalt 1 mnd
  • Les alle artiklene på convenience.no
  • Les papirutgaven som e-tidsskrift
  • Nyhetsbrev
63
Bestill
Digitalt 12 mnd
  • Les alle artiklene på convenience.no
  • Les papirutgaven som e-tidsskrift
  • Nyhetsbrev
738
Bestill

Ledige stillinger – Conveniencejobb