Annonse
– Vi håper at reduserte kostnader vil få flere restauranter til å tilby hjemlevering, sier Odd Stian Gullhav i Just Eat. (Foto: Katrine Lunke)

Just Eat vil hjelpe restauranter med omstilling

– Nye innstramninger gjør det enda vanskeligere for mange restauranter. Samtidig ser vi at mange har blitt hjulpet av å kunne tilby hjemlevering. Derfor vil vi nå senke terskelen for å prøve en slik løsning, sier Odd Stian Gullhav, salgssjef i Just Eat i Norge.

Ordningen Just Eat tilbyr er å kunne knytte seg til Just Eat-plattformen for null kroner nå i november.

De nye restaurantene trenger heller ikke betale noe i provisjon for de første 30 dagene de er på nett.

– Når det blir vanskeligere å gå ut å spise, er det de som kun tilbyr servering i restauranter som blir hardest rammet. Å tenke annerledes, og også kunne levere mat rett hjem til kunden, har vist seg smart tilbud for mange restauranter. Vi håper at flere vil ta steget å teste muligheten, nå som vi reduserer selve kostnaden, sier Gullhav.

Antallet restaurantpartnere har mer enn doblet seg på to år, og Just Eat samarbeider i dag samarbeider med over 800 restauranter rundt om i Norge.

– Det er flere som er digitalt modne nå enn for bare to år siden, både blant forbrukerne og i restaurantbransjen. Vi handler mer på nett, også takeaway, sier Gullhav.

Annonse
Annonse
Annonse