Annonse
Arkivfoto fra Biltema Stjørdal. Foto: Foto: Karine Hildonen Henriksen

Biltema i Namsos åpnet tre dager før skjema

Daglig leder i Biltema Norge, Dag Bergby, har selv vært til stede i sluttspurten i byggingen og er svært fornøyd med å kunne åpne det nye varehuset i Namsos:

Dag Bergby i Biltema Norge. Foto: Biltema

- Det er en glede å jobbe i en så offensiv kjede med så mange kompetente og positive ansatte. Med denne byggingen setter vi på Biltema ny rekord i effektivitet og kan altså åpne varehuset hele 3 dager før skjema! Vi stopper ikke her, og dersom myndighetene her til lands ønsker oss velkommen, vil vi etablere mange flere slike varehus rundt om i Norge de nærmeste årene og fortsette å skape nye arbeidsplasser og verdier, sier Bergby i en pressemelding.

Konseptvarehuset er på 6000 kvm kvadratmeter og har hele Biltemas sortiment med over 19 000 varer. Med hentelager, selvbetjente kasser, brede og oversiktlige handlegater, stor parkering, sykkelparkering - og ikke minst populære Biltema Cafe med svenske lave priser, er det nye varehuset særdeles kundevennlig.

Steve Andersen sammen med cafeansvarlig i Biltema Namsos, Veronica Vikan. De gleder seg stort over nyåpningen som ligger foran skjemaet. Foto: Biltema

Varehussjef Steve Andersen, og resten av team Biltema Namsos ønsker kundene velkommen i det nye varehuset.

- Endelig nå har vi åpnet vårt nye fantastiske varehus! Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen til en helt ny handleopplevelse, og Cafe hos Biltema i Namsos, sier Andersen.

Annonse
Annonse
Annonse