Restauranten Kebab Hot i Oslo er som er blant de nominerte (fra venstre: Usman Khan og Asjed Khan, fotobyline: Privat).
 

Just Eat

Disse kjemper om å bli årets takeaway-restaurant

Publisert: 23. desember 2021 kl 08.50
Oppdatert: 23. desember 2021 kl 08.50

Den store kåringen av Norges beste takeaway-restauranter skjer i regi av Just Eat, det største takeaway-selskapet i verden utenfor Kina.

De nominerte er Kebab Huset i Moss, New Kebabish på Råholt, Jimmyz Pizza & Grill i Hønefoss, Stig Inn i Mjøndalen, Bippat Strømmen, Roma Pizza og Grill i Gjerdrum, Auli Pizza i Auli, Ahlen i Kongsvinger, og Kebab Hot og Brobekk Grill og Pizza, begge fra Oslo.

Populære steder

Disse ti serveringsstedene er alle å finne blant de rundt 1000 norske restaurantene i Just Eat-appen. De er plukket ut på basis av hvem som har fått flest bestillinger, andelen kunder som bestiller mat flere ganger, vurderinger gjort av kundene, og antallet unike kunder.

– Vi vil løfte fram gode restaurantpartnere og vise at vi verdsetter deres engasjement for å levere best mulig takeaway til folk rundt om i landet, sier administrerende direktør i Just Eat i Norge, Carsten Boldt.

Mange kategorier

I tillegg til kåringen av årets takeaway-restaurant, kåres det vinnere i en lang rekke kategorier basert på lokasjon, kjøkkentype og bærekraft – for å nevne noe.

Saken fortsetter under annonsen

Publikum inviteres til å stemme fram sine favoritter på https://www.just-eat.no/awards/2021/no/awards. Det trekkes ut en vinner blant stemmegiverne. Han eller hun stikker av gårde med et helt år med gratis mat fra Just Eat.

Ledige stillinger – Conveniencejobb