Annonse
Nyåpning

– Første Burger King med Drive Thru i området

Mandag 20.desember åpnet restaurantsjef Roger Skjelland den nye Burger King-restauranten i Tønsberg.

– Vi har jobbet dag og natt for å kunne åpne før jul. Takket være stå på viljen hos lokale entreprenører og topp motiverte ansatte som har fått opplæring i rekordfart, er vi klare for å tenne grillen. Det blir ekstra gøy å ønske gjester velkommen til vår første Drive Thru i området, forteller restaurantsjef Roger Skjelland.

Over 200 søknader

Det har vært stor interesse for den nye restauranten og Skjelland har mottatt over 200 søknader. Restaurantsjefen har gjennomført 120 speed-intervju, i tillegg til påfølgende samtaler med over 80 kandidater. Noen av kandidatene har blitt rekruttert gjennom samarbeid med Nav.

Restaurantsjef Roger Skjelland i Tønsberg.
– For oss er kandidatenes personlige egenskaper viktigere enn alder, bakgrunn og erfaring. Selv trives jeg best med å utvikle folk og team, og derfor har det vært veldig fint å møte så mange kandidater, forteller Skjelland.

Sammen med franchisetakerne Sverre Halvorsen og Sven Erik Hatleskog har Skjelland ansatt 43 nye medarbeidere fra nærområdet.

– Vi har satt sammen et godt team som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med. Mange av medarbeiderne er mellom 16 og 18 år, og har sin første jobb hos oss. Vi skal ta godt vare på dem og tilrettelegge for et godt arbeidsmiljø og nye vennskap, forteller Skjelland.

Forkjærlighet for burgere

Skjelland har ledererfaring fra McDonald’s, Kiwi og Oslo Convention Center. I april i år begynte han som restaurantsjef på Burger King Revetal.

– Jeg har plukket med meg en god gjeng fra Revetal og Notodden som bistår med åpningen. De nye medarbeiderne på Kilen har hatt opplæringsvakter på disse restaurantene samt Farmandstredet, Ringdalskogen og Holmestrand. Så omtrent alle restaurantene i området har vært involvert allerede, forteller Skjelland. .

Skjelland har tidligere jobbet 13 år i McDonalds, og har en bachelorgrad i hamburgerology fra Hamburger University som er opplæringsakademiet til McDonalds.

– Jeg har nok alltid hatt en forkjærlighet for burgere, ler han.

Satser lokalt

Burger King vokser, og har hatt høy etableringstakt de siste årene. Restauranten i Tønsberg blir nummer 92 i rekken.

– Tønsberg er et interessant område, og vi gleder oss til å styrke tilstedeværelsen vår her, avslutter den påtroppende restaurantsjefen.

Annonse
Annonse
Annonse