Annonse
Burger King

Lanserer premium gourmet- burgere

For første gang på mange år innfører Burger King en helt ny serie burgere opplyser burgergiganten i en pressemelding.

Konseptet introduseres med variantene The wild Bar’B’Que og The hot Avocado. De nye burgerne er laget med premium ingredienser som ekstra tykt og saftig norsk storfekjøtt, og et luftig brioche-brød, i kombinasjon med blant annet syltet rødkål eller hot aioli.

De beste råvarene på menyen
- Det er en klar trend at gjestene våre ønsker seg nye smaksopplevelser, og det er en stor begivenhet for oss å innføre en helt ny burgerserie. De nye burgerne består av de aller beste råvarene, og grilles selvsagt på åpen flamme for den ekte smaken av Burger King, forteller markedssjef i Burger King Norge, Heidi Moss.

Gourmet Grill-serien vil jevnlig oppdateres med nye smaker.

- Konseptet skal hele tiden oppleves som nytt og spennende. Vi er opptatt av at gjestene våre alltid skal finne noe de liker hos oss, og er allerede i gang med å finne flere smakskombinasjoner som passer inn i gourmet-serien, sier Moss.

Alkoholfritt Mikkeller-øl
I forbindelse med lanseringen, blir det i en begrenset periode mulig å kjøpe alkoholfritt øl fra Mikkeller på Burger King. Burgerkjeden og det anerkjente danske mikrobryggeriet har inngått et samarbeid om den alkoholfrie ølen The King’s Cup (0,3%). Denne er tilgjengelig så langt lageret rekker.

- Vi er alltid på jakt etter de gode smakskombinasjonene, og nå er utvalget av alkoholfritt øl blitt veldig bra. Det gir oss nye muligheter til å matche mat og drikke. Akkurat nå har vi et begrenset opplag av en alkoholfrie Hoppy Wheat Ale. Så er vi spent på å se hvordan dette tas imot av gjestene våre, avslutter Moss.

Annonse
Annonse
Annonse