Annonse
Restaurantsjef Mette Heggelund Pedersen ser frem til å åpne dørene til Burger King nummer 89 denne uken.

Nå åpner Burger King i Valdres

Restaurantsjef Mette Heggelund Pedersen ser frem til å åpne dørene på prøveåpning onsdag 7. juli, fra klokken 12.00 til 15.00. Det lokale næringslivet har vært involvert fra start.

– Vi har jobbet målrettet med å åpne restauranten før fellesferien og byggingen har skjedd i rekordfart. Takket være iherdig innsats fra lokale entreprenører som Sanne Haglid og underentreprenør Valdres Installasjon og Svein Olsen og Sønner klarte vi det, forteller Mette Heggelund Pedersen.

Den offisielle åpningsdagen er torsdag 8. juli.

Mange ønsker å jobbe i den nye restauranten

Det har vært stor interesse for den nye restauranten og Mette Heggelund Pedersen har mottatt mange søknader til de 30 stillingene. De fleste søkerne er skoleungdom fra Valdres.

– Det er utrolig hyggelig å se at så mange ønsker å jobbe hos oss. Vi har fått mange søknader, til og med på SMS. Teamet vårt består av motiverte og serviceinnstilte medarbeidere med ulik bakgrunn, forteller hun.

Pedersen forteller videre at de har fokusert på personlige egenskaper hos søkerne og ikke på tidligere erfaring.

– Flertallet av de som søker jobb hos oss er unge uten arbeidserfaring. Jeg mener at fagkunnskap alltid kan læres. I påvente av at restauranten skal åpne har teamet fått opplæring på andre restauranter, i ekte Burger King-stil. Nå gleder alle seg til å flammegrille burgere på Leira.

Eneste i Norge

Burger King har hatt høy etableringstakt de siste årene, og restauranten på Leira blir nummer 89 i rekken. Restauranten er bygget i tre og er den eneste Burger King-restauranten i Norge som har to innkjøringer til Drive Thru. Restauranten er i tillegg utstyrt med lekeområde, uteplass og ladestasjoner for elbil.

Restaurantsjef Mette Heggelund Pedersen utenfor den nye restauranten i Valdres, noen uker før åpning.

Burger King Leira er nok også restauranten i Norge som har kortest vei til råvarene. Hovedleverandøren Asko har lokaler like ved siden av den nye restauranten.

Fakta om Burger King Leira

  • Restaurantsjef: Mette Heggelund Pedersen

  • Team: 30 medarbeidere fra nærområdet, på hel- og deltid

  • Adresse: Markavegen 5, 2920 Leira i Valdres

  • Åpningstider: 10.00 – 22.00 alle dager.

  • Antall sitteplasser inne: ca. 90

  • Antall sitteplasser ute: ca. 30

  • Stort lekerom

  • To Drive Thru-innkjøringer

  • To ladeplasser for elbil i samarbeid med Mer

  • 4 selvbetjeningskiosker

Annonse
Annonse
Annonse