Annonse
Avtalen med O'Learys betyr et enda større tilbud av hyggelige spiseopplevelser på Kolbotn og i Sarpsborg. (Foto: Citycon).
Avtalen med O'Learys betyr et enda større tilbud av hyggelige spiseopplevelser på Kolbotn og i Sarpsborg. (Foto: Citycon).

O’Learys til Kolbotn Torg og Storbyen

Som en del av Citycons strategi om å utvikle sentre med spennende spiseopplevelser og gode møteplasser, åpner O’Learys restauranter på de to sentrene Kolbotn Torg og Storbyen. Begge restaurantene vil åpne i løpet av sommeren opplyser Citycon i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for at O’Learys åpner to restauranter hos oss. O’Learys har et unikt konsept med god mat og drikke og som samtidig fungerer som en møteplass for familier, venner og lokale lag, sier Håkon Tuv Dalland, kommersiell direktør i Citycon.

O’Learys har også tidligere vært etablert på Kolbotn Torg og Storbyen. Nå har O’Learys sentralt valgt å satse videre på sentrene, og skal igjen tilby mat og underholdning med sport, spill, musikk og aktiviteter.

– Vi gleder oss til å åpne og ta imot kundene i restaurantene. Kolbotn Torg og Storbyen er fantastiske lokasjoner for oss og jeg har stor tro på at vårt «eatertainment»-konsept vil bli tatt godt imot av gjestene våre, sier Jannicka Eriksson Jingryd, chief operating officer i O’Learys.

Den amerikanskinspirerte restaurantkjeden med svenske røtter fokuserer på norske råvarer, ferske ingredienser, grønnsaker og vegetariske alternativer.

Annonse
Annonse
Annonse