Annonse

Orkla styrker samarbeidet med Sanitetskvinnene

Sanitetskvinnene og Orkla har siden mai i fjor hatt et utstrakt samarbeid for å gjøre livet litt lysere i koronadugnaden for isolerte eldre, sårbare barnefamilier og voldutsatte kvinner.

Samarbeidet har så langt blant annet ført til at over 6 000 barnefamilier har mottatt oppmerksomhet i form av mat og hygiene artikler.

- Med dagens nedstenginger blir hverdagen enda mer krevende for mange av de mest sårbare i samfunnet vårt. Tiltakene viktigere enn noen gang og Sanitetskvinnene gjør en helt fantastisk innsats. Derfor er vi glad for å videreføre det gode samarbeidet vårt, sier Jaan Ivar Semlitsch, konsernsjef i Orkla.

Bidraget fra Orkla på 2,5 millioner kroner i 2021 skal konsentreres om produktutdelinger knyttet til sesonger og merkedager, som oppfattes som særlig vanskelig for sårbare familier.

- Med snart ett år med restriksjoner og en uavklart smittesituasjon i forbindelse med det muterte viruset er behovet for oppmuntring viktigere enn noen gang, sier Grete Herlofson, generalsekretær i Sanitetskvinnene.

Utdelingen av matvarer og hygieneprodukter skjer i tett samarbeid med de som kjenner best til behovene i familiene, slik som barnevernstjenesten og familievernkontorene.

(Pressemelding)

Annonse
Annonse
Annonse