Annonse
Smilende som Christer Falck (t.h.) og Petter Aagaard er på dette arkivbildet, frykter de i følge sin Facebook-side en film der "skuespillerne bryter ut i Prince-låter". Foto: Gitte Johannessen / NTB
Smilende som Christer Falck (t.h.) og Petter Aagaard er på dette arkivbildet, frykter de i følge sin Facebook-side en film der "skuespillerne bryter ut i Prince-låter". Foto: Gitte Johannessen / NTB

Christer Falck og Co. lanserer lilla chilisaus

Muligens verdens første Prince-chili: Purple Pain, som Shockadelica-kameratene Christer Falck og Petter Aagaard står bak. Foto: Sterk Shockadelica / Sterk Saus NTB kultur
Forfatterne har gått i kompaniskap med Halden-firmaet Sterk Saus, som håndlager ymse chilisauser, om Prince-sausen.

– Den lanseres 21. april, på femårsdagen for da Prince døde, sier Falck til NTB.

Ideen fikk han og Aagaard for over et år siden. I pressemeldingen heter det:
«Når andre kjendiser lager sin egen vin, konjakk og øl, så går avholdsmannen Christer Falck en annen vei: Han lager verdens sterkeste chilisaus … og den er lilla».

Han og Prince-kollega Petter Aagaard, som er chilientusiasten av de to, går all in for å markedsføre Purple Pain. Det visuelle uttrykket er laget av Dynamis Design. Det er spilt inn en jingle med funkbandet The Bump Squad med tekstlinjer som «He’s bringing a cosmic sauce from the afterworld», som brukes i en reklamefilmsnutt for den nye chilisausen.

Flasken er prydet med samme lilla illustrasjon – tegnet av Troy Gua – som var på forsiden av «Shockadelica», den uautoriserte Prince-biografien Falck og Aagaard utga i 2014.

Det lages 2.021 flasker av Purple Pain-sausen, og nå akter Christer Falck og Co. å dra i gang en hashtagutfordring, #purplepainchallenge, i sosiale medier der folk filmer seg mens de smaker på den sterke sausen.

Ifølge Petter Aagaard var Prince var en stor spiceelsker og ivrig vegetarianer.

– Da han for første gang åpnet en twitterkonto, så var noe av det første han la ut et bilde av hans overflod av pepper i sin salat, opplyser han til NTB.

– Man kan trygt si at den genierklærte lille mannen hadde en stor lidenskap for godt krydret mat, heter det videre fra Aagaard, som besøkte Paisley Park sammen med Christer Falck i 2016, etter idolets bortgang.

– Vi fikk smake på den maten hans private kokk lagde daglig til ham, og der var absolutt alt spicy. Det var nok der de første (chilli)frøene ble sådd når det kommer til vår visjon om å lage verdens første lilla chilisaus, runder Aagaard av.

Annonse
Annonse
Annonse