Annonse
Her er panelet som stiller i debatten om mat- og serveringsbransjen etter koronaen under Mat & Marked 1. september.
Her er panelet som stiller i debatten om mat- og serveringsbransjen etter koronaen under Mat & Marked 1. september.  
Mat & Marked 2021

Hva vil et regjeringsskifte bety for mat- og serveringsbransjen?

Hva slags konsekvenser kan valget få for matpolitikken? Det er et av mange temaer under dagskonferansen Mat & Marked 2021 på Litteraturhuset i Oslo 1. september.

Arrangørene er fagbladene Matindustrien, Dagligvarehandelen, Reiseliv1 og Convenience. Årets tema er mat- og serveringsbransjen etter koronaen.

LES MER| Program og påmeldingsinformasjon finner du her

Møt kokken Tor

Debatten innledes med et intervju med Tor Jørgen Kramprud Arnesen fra Kokken Tor i Øyer, som har opplevd en eventyrlig suksess med matkasser basert på lokale råvarer. Koronaen snudde opp ned på tilværelsen for kokkegruppen Flying Culinary Circus, der Arnesen er en av de fire kokkene. Under Mat & Marked deler han sine erfaringer og synspunkter, når han intervjues av konferansevert Arne Kongsnes, til daglig redaktør i Matindustrien.

LES MER | Slik håndterte de koronaen – tre bedriftseksempler

En ny politikk?

Tor Jørgen Kramprud Arnesen har trolig noen utfordringer til debattpanelet også.

Der sitter de menings- og bransjesterke stortingspolitikerne Kårstein Løvaas Eidem (H), Per Olaf Lundteigen (Sp) og Ruth Grung (Ap) sammen med direktør Ingvill Størksen i Virke Dagligvare og kommunikasjonsdirektør Bjørn Takle Friis i Coop.

Her er to aktuelle spørsmål som skal diskuteres knappe to uker før det norske folk skal velge nytt storting 13. september:

Hva vil et regjeringsskifte bety for matpolitikken og mat- og serveringsbransjen?
Hva med de betydelige avgiftslettelsene på typiske grensehandelsvarer som er gitt av regjeringen Solberg i budsjettforhandlingene med Frp?
De har skapt jubel hos NHO Mat og Drikke, men møtes med hoderisting av ernæringseksperter. Vil en ny regjering gå inn for å reversere avgiftslettelsene?

 

Annonse
Annonse
Annonse