Annonse
Norgesmestre med medaljefangst: Produksjonsleder Steinar Susegg (t.v) og Håvard Gausen, daglig leder i Inderøy Slakteri AS.

Inderøy Slakteri ble Norgesmester - igjen

Inderøy Slakteri sin "Grov Julepølse" vant NM-tittelen og gull i sterk konkurranse med 72 andre julepølser. Over 300 ulike produkter innen julemat var oppe til vurdering. 

– Dette er stort. Det er andre gangen vi stikker av med en NM-tittel i klassen for Julepølse. Og det er minst like stas å få anerkjennelse for den innsatsen og arbeidet vi har lagt ned i å utvikle nye produkter, sier daglig leder Håvard Gausen. 

Den prestisjefylte konkurransen NM i kjøttprodukter hadde i år fokus på julemat, pålegg, sous vide produkter og ferdigmat. I konkurransen deltok 545 produkter fra 62 kjøttprodusenter om å oppnå NM-titler og medaljer.

Lover feiring

Årets prisutdeling ble arrangert på Sentralen i Oslo. 

– Jeg har virkelig sett frem til å møte igjen kolleger i bransjen. NM er en festkveld, men og en arena for å knytte kontakter og høste erfaringer, sier Gausen som lover feiring også hjemme på fabrikken. 

– Å komme ut av et uvanlig år med slike resultater, sier alt om hvor dedikerte medarbeiderne er. Det gjør meg både stolt og ydmyk. Deres yrkesstolthet og innsats gjør at vi nok en gang kan kalle oss Norgesmestre. Det er klart det skal markeres, avslutter han. 

I år deltok Inderøy Slakteri med 12 produkter og vant totalt 4 priser: 

1. Grov julepølse (Gull og Norgesmester)

2. Varmrøkt lammelår (Gull)

3. Plukksylte (Bronse)

Fakta om Inderøy Slakteri AS: 

  • En tradisjonsrik familiebedrift med over 80 års drift innen kjøttbransjen. De er mest kjent for sitt Inderøysodd, men produserer også ulike nisjeprodukter som er utviklet og videreført ut fra gamle, tradisjonsrike oppskrifter. 
  • Bedriften sysselsetter 16 årsverk og har en omsetning på 53,5 millioner kroner (2020). 
  • Produktene selges i dagligvare over hele landet, og i slakteriets egen butikk på Straumen. Butikken er åpen gjennom hele året og har et rikt utvalg av egenproduserte kjøttvarer, spekepølser og tilbehør.

 

Annonse
Annonse
Annonse