Annonse
Arrangørene ser frem til konkurransene i april og lover at finale-helgen i 2022 skal bli den beste noensinne. Foto: Sjo og Floyd.

Asko Servering Norgescup og Tine MatCup flyttes til slutten av april

Konkurransene er godt planlagt, og skal bli den beste versjonen finale-helgen «ever». Arrangørene følger gjeldende råd og anbefalinger fra regjeringen, FHI og lokale smittevernmyndigheter. Derfor ble det før jul bred enighet blant de involverte arrangørene, om å flytte finale-helgen til 29-30.april 2022.

Asko Servering Norges Cup
Alle involverte lag vil bli fulgt opp av teknisk arrangør, NKL Rogaland. Informasjon vil bli delt på nkl.no, Facebook sidene til Asko Servering Norgescup og NKL.

Tine MatCup
Alle involverte lag vil bli fulgt opp av konkurransens arrangør, og informasjon vil bli delt på www.nkl.no, www.tine.no/tine-matcup og på NKLs Facebook.

– Vi ønsker at alle lærlinger, elever, NKL foreninger, NKLs partnere og øvrige involverte skal vite at denne avgjørelsen er et viktig bidrag til samfunnets dugnad for å redusere smitten, redusere mobilitet og mindre sosial nærkontakt. Alle involverte skulle gjerne gitt de unge fagutøverne en stor opplevelse i en vanskelig tid, og håper vi kan gjennomføre finale-helgen i april, sier daglig leder i NKL, Espen Wasenius.

(Kilde: Smakmagasinet.no)

Annonse
Annonse
Annonse