Foto

Jan Henrik Gladkokken Syversen (43) startet opp sin egen bedrift for seks år siden. På denne tiden har han rukket å gi ut flere kokebøker i tillegg til at han har over 100 000 følgere på Facebook. Foto: Karine H. Henriksen/ VG Forlag

Ny kokebok fra Gladkokken

Publisert: 13. oktober 2022 kl 08.44
Oppdatert: 13. oktober 2022 kl 16.16

­Jan Henrik Gladkokken Syversen har et brennende engasjement for mat og drikke, og han deler mer enn gjerne sine gode oppskrifter. Ukentlig legger han ut blogginnlegg og videosnutter på hvordan man enkelt kan lage saftig og smakfull mat og drikke, uten at man er kokkefaglig utdannet.

Hver måned har han om lag 1 million videovisninger på Instagram. I tillegg har han over 100 000 følgere på Facebook og 84 000 på Instagram.

– Når vi vet at 80 prosent av trafikktallene kommer fra mobilen, og at 90 prosent av dagens unge har Snapchat, da må man være til stede i sosiale medier, sier han til Convenience.  

Gladkokken har gitt ut to kokebøker tidligere og nå er han høyaktuell med boken; Mitt matunivers.

– Her deler jeg glade, enkle og gode oppskrifter. Det har vært hektisk og det er helt klart min beste kokebok hittil. Her får leserne om lag 300 sider med oppskrifter på god hverdagsmat, deilige desserter, supper, norsk husmannskost i tillegg til smarte tips og gode triks, sier han.

Boken gis ut på VG Forlag og er nå ute i butikk, men den kan også bestilles på bloggen gladkokken.no. Etter en uke i salg, og per 13. oktober, har boken allerede nådd 2. plass på bestselgerlisten til Bokhandlerforeningen. 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Conveniencejobb