Norge har den beste sjømaten i hele verden, mener chef Jimmy som har stått for over 200 sjømatmiddager på oppdrag for Sjømatrådet.

Foto

Christina Neumann/Sjømatrådet

Fusionkonge med laks i hjertet og kniver i bagen

For å lese alle artiklene på convenience.no må du være abonnent.

Digitalt 1 mnd
  • Les alle artiklene på convenience.no
  • Les papirutgaven som e-tidsskrift
  • Nyhetsbrev
65
Bestill
Digitalt 6 mnd
  • Les alle artiklene på convenience.no
  • Les papirutgaven som e-tidsskrift
  • Nyhetsbrev
440
Bestill
Digitalt 12 mnd
  • Les alle artiklene på convenience.no
  • Les papirutgaven som e-tidsskrift
  • Nyhetsbrev
750
Bestill
Nett og papir 1 mnd
  • Les alle artiklene på convenience.no
  • Les papirutgaven som e-tidsskrift
  • Nyhetsbrev
  • Magasinet i postkassen (6 årlige utgivelser)
65
Bestill
Nett og papir 6 mnd
  • Les alle artiklene på convenience.no
  • Les papirutgaven som e-tidsskrift
  • Nyhetsbrev
  • Magasinet i postkassen (6 årlige utgivelser)
440
Bestill
Nett og papir 12 mnd
  • Les alle artiklene på convenience.no
  • Les papirutgaven som e-tidsskrift
  • Nyhetsbrev
  • Magasinet i postkassen (6 årlige utgivelser)
750
Bestill

Ledige stillinger – Conveniencejobb