Ofte stilte spørsmål Convenience

Ofte stilte spørsmål

Abonnement

Hva er Convenience og hvorfor skal jeg kjøpe abonnement?

Convenience er bransjemagasinet for deg som jobber med å tilby forenklede tjenester langs vei, og blant annet take away for de som ønsker en enklere hverdag i hjemmene sine. Eksempelvis som fast casual, gatekjøkken, storkiosker, bensinstasjoner, quick service restaurants, streetfood, kaffebarer og cafeer - og ellers alle andre som serverer mat og drikke til folk som er på farten.   

Hva koster et abonnement?

Vi har ulike typer abonnement (papir og digital) og kampanjetilbud. Les mer her og finn det som passer deg best.

Når leveres magasinene hjem til meg?

Convenience kommer ut sju ganger i året. Tidspunkt for levering varierer med hvor i landet du bor og hvordan budrutene er organisert. Ta kontakt med kundeservice på abo@convenience.no eller 24 077 007 for nærmere informasjon om leveringstidspunkt eller ved uteblitt avis. Husk at du også kan lese alle papirutgaver som e-avis her.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke mottar papirproduktet jeg abonnerer på?

Hvis du opplever at publikasjonen uteblir, ta kontakt med kundeservice på abo@convenience.no eller 24 077 007. Du kan også logge deg inn på «Min side» og gi beskjed der. 

Jeg skal flytte. Hvor kan jeg endre leveringsadressen til avisen?

På «Min side» kan du enkelt melde fra om adresseendring ved flytting. Du kan også ta kontakt med kundeservice på abo@convenience.no eller 24 077 007, så kan de hjelpe deg.

Jeg skal på ferie. Kan jeg stoppe mitt abonnement?

Du kan omadressere eller midlertidig stoppe leveransen av papirutgaven på «Min side» eller ved å kontakte kundeservice på abo@convenience.no eller 24 077 007. Som abonnent har vil du ha digital tilgang til magasinet også når du er på ferie.

Jeg ønsker å endre abonnementet mitt fra å få levert papirmagasinet hjem til et rent digitalt abonnement, eller fra et rent digitalt abonnement til å få levert papirmagasinet hjem. Hva gjør jeg?

Ta kontakt med kundeservice på abo@convenience.no eller 24 077 007.

Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt?

Hvis du ikke lenger ønsker å fortsette ditt abonnement på Convenience, kan du kontakte kundeservice på abo@convenience.no eller 24 077 007. Manglende betaling anses ikke som oppsigelse. Ved oppsigelse midt i en abonnementsperiode, vil tilgodehavende beløp ikke refunderes. Dersom oppsigelsen gjelder et abonnement med en av våre papirutgaver, og det er ønskelig at leveringen stoppes før inneværende periode utløper, gjøres abonnementet om til å være rent digitalt resten av perioden det er betalt for.

Innlogging

Hvorfor har Convenience innført brukerinnlogging?

Stadig flere ønsker å lese nyheter og holde seg oppdatert på digitale plattformer. I tillegg til at man kan lese saker som kun finnes på nett, publiseres alle saker som tidligere har vært forbeholdt papirabonnenter digitalt. Når Convenience kan leses i sin helhet på nett, er det naturlig å ta betalt for dette. Derfor innfører vi brukerinnlogging for abonnenter.

Hvor mange får tilgang med en bruker?

Abonnement er personlig. Dette betyr at en person får tilgang per abonnement.

Jeg abonnerer på papirutgaven av Convenience. Hvordan logger jeg inn på nettstedene?

Dersom du abonnerer på Convenience, er digitalt tilgang inkludert i ditt abonnement. Ved første gangs innlogging må du opprette en bruker. Klikk her og velg «jeg vil registrere ny bruker». Tast inn mobilnummer/ e-post for å få tilsendt en engangskode. Dersom mobilnummer/ e-postadresse er registrert i vårt system, vil du bli funnet i systemet og du vil kunne lage et nytt passord for innlogging. Hvis dette ikke er registrert hos oss, blir du bedt om å fylle inn kundenummer, e-post/mobilnummer og postnummer for å kunne logge inn.

Jeg husker ikke kundenummeret mitt. Hvor finner jeg det?

Kundenummeret ditt finner du på din faktura, ved å logge deg inn på «Min side» eller ved å ta kontakt med kundeservice e-post abo@convenience.no eller på telefon 24 077 007.

Jeg har glemt passordet mitt. Hvordan får jeg nytt?

Hvis du har glemt passordet ditt kan du trykk «Jeg har glemt passord» i påloggingsvinduet. Skriv inn din e-postadresse eller mobilnummer, og du får tilsendt en engangskode. Tast inn engangskoden, og du kan lage nytt passord.

Jeg har ikke fått e-post eller sms med engangskode for å bekrefte meg som bruker. Hva gjør jeg?

Dersom du har oppgitt e-postadresse, sjekk søppelpost. Hvis du ikke finner e-posten der, kan det hende at e-post eller telefonnummer er skrevet feil. Skriv inn e-post eller mobilnummeret ditt på nytt, for å få tilsendt en ny engangskode slik at du kan fortsette registreringen.

Kan jeg forbli innlogget på convenience.no, eller må jeg logge meg inn på nytt hver gang?

Ja, du kan forbli innlogget. Ved førstegangs innlogging kan du huke av i boksen «forbli innlogget». Så lenge du ikke aktivt logger ut, vil din enhet husker brukeren din til neste gang. Dersom du likevel må logge inn på nytt hver gang, og du bruker en Apple-enhet, kan det hende at «privat nettlesing» er aktivert. Informasjon om dette finnes her

Hvordan får jeg tilgang til tidligere utgaver av Convenience?

Ditt abonnement gir deg full tilgang til tidligere utgaver. Du leser de her.

Finnes det en app?

Nei, Convenience har ingen egen app.

Jeg var logget inn på convenience.no, og plutselig har jeg ikke lenger tilgang. Hvorfor? 

Sjekk at du er innlogget. Hvis du er innlogget står det «logg ut» i toppmenyen. Hvis du ikke er innlogget står det «logg inn». Det kan også være at ditt abonnement er utløpt, da må fornye din tilgang ved å bestille nytt abonnement. Det gjør du enkelt her.

Min side

Hva er «Min side» og hvordan får jeg tilgang?

Alle abonnenter kan administrere sitt abonnement og kundeforhold på «Min side». Logg inn med samme brukernavn og passord som når du leser convenience.no.

Jeg får melding om at passord er feil. Hva gjør jeg?

Passordet er det du opprettet da du registrerte deg som digital bruker første gang. Har du glemt passordet ditt, klikker du på lenken «Jeg har glemt passord» i innloggingsvinduet.

Samarbeidspartnere

Hvorfor står det Mediaconnect på vinduet når jeg registrerer meg og/eller logger inn?

Mediaconnect er en viktig samarbeidspartner for mange norske aviser og magasiner, og er også vår samarbeidspartner for abonnementshåndtering. De har utviklet innloggingsløsningen som gjør at du som abonnement nå kan få tilgang til Convenience digitalt. Når du logger deg inn på convenience.no verifiseres din brukertilgang mot Mediaconnect sitt system.

Hva er PayEx?

Payex fra Swedbank er vår samarbeidspartner for betalingstjeneste på nett. De sørger for at din kortbetaling på nett gjennomføres på en trykk og sikker måte.

Betaling

Jeg er i dag abonnent og får tilsendt faktura. Hvordan kan jeg endre betaling til månedlig trekk?

Du kan endre betalingsmåte ved å logge deg inn på «Min side». Klikk deg inn på riktig abonnement og «endre betalingsmåte» for å registrer ditt kredittkort.

Jeg ønsker heller å få tilsendt faktura enn å betale månedlig med kort. Hvordan gjør jeg det?

Ønsker du å få tilsendt faktura, ta kontakt med kundeservice på abo@convenience.no eller 24 077 007.

Fikk du ikke svar på det du lurte på? Kontakt oss på på abo@convenience.no eller 24 077 007, så hjelper vi deg!